"Искаме да спре полицейският произвол. Това не е нормално да се случва в една нормална държава - в един нощен клуб да има проверка на 400-500 човека" - заяви протестиращ пред ОД на МВР в Пловдив, предаде репортер на "Фокус".

И още:

"Да бъдат събличани - това е унизително. Ако е имало някакъв сигнал подаден, нека се проверят тези хора, към които е сигнала. 500 човека да държат 5 часа - не е нормално. За първи път се случва това нещо".

"Протестирам, защото ни пречат да работим. Нарушават правата на клиентите и на персонала, въобще - на хората" - заяви пред камерата на Plovdiv24.bg друг протестиращ срещу полицейската операция в пловдивски нощен клуб мъж.

"Затваряне на това заведение в такъв празник по този начин е неприемливо. Ако имат някакви възгледи към някой - да си го приберат, да си го видят и така нататък. Пречат ни да работим, а ние сме отишли да работим. И други проверки сме имали, но такова нещо - не е имало. Идват, влизат, за час-два, проверяват хора и документи, но такова нещо - затваряне за 6 часа, със събличане на клиенти и персонал, голи хора - това не е нормално" - каза протестиращият.

Повече в прикаченото видео!