Тази вечер имах разговор със 17-годишната ми дъщеря и тя повдигна завесата на един въпрос: Знаете ли какво правят децата ви, когато са навън? Знаете ли какво е All Ages парти, и какво се случва на тях? И знаете ли всъщност, че на тези партита ходят и 9, 10-годишни деца? Така започва публикацията си в социалната мрежа Фейсбук притеснена майка.

Ето какво още пише:

"Аз съм в шок! На всичкото отгоре, тя ми пусна и клипчета, с които да подплати думите си. Нямам думи... Естествената ми реакция беше да попитам, дали тя е присъствала на такова парти - тя каза, че не, иначе няма да ми пусне клипчетата.

Мозъкът ми на родител, отказва да приеме това...

След това я попитах, дали този клип не е режисиран, отговорът беше, цитирам: "Оооо, мамооо, ако искаш мога да излезна след 21 по Витошка да снимам с телефона, и нищо няма да е режисирано!"

Знаем ли къде са децата ни?

Знаем ли с кого са?

Знаем ли какво правят?

За щастие, аз знам!

А вие???", пише още притесненият родител. 

Това явно е новата мода - All ages party.

За какво става въпрос?

Деца от различни възрасти биват допускани в клубове, пият алкохол, употребяват райски газ. В YouTube бяха разпространени кадри, които са меко казано стряскащи - непълнолетни момичета танцуват на колене, а други деца крещят колко са пияни и как са употребявали наркотици. 

"Полицаите идват, аз съм на седмото небе, не знам какво става, втори масур вече. Кво стана - бях в районното 24 часа", разказва непълнолетна в социалните мрежи.