9 април 2024 г.

Специална дата за посещение в гр. Пловдив

Заяви час за преглед (onclinic-bg.com)

Д-р Димитър Блажев д.м., ЛЕЧЕНИЕ НА МЪЖКА ПОТЕНТНОСТ –

ОН КЛИНИК БЪЛГАРИЯ

Опитен професионалист с дългогодишен медицински опит при успешно лечение на еректилна дисфункция, проблеми с простатата и мъжката потенстост

Вероятно тези резултати ще ви се сторят опростени, но практиката показва, че са верни: с възрастта при мъжете се увеличава рискът от намаляване на потентността. Какво означават всички тези извадки лично за Вас? Всичко зависи от това на колко години сте. Във всеки случай това означава, че занижената потентност е естествено явление, типично за всички мъже на Вашата възраст. Макар и да не е по силите Ви да промените биологичната си възраст, напълно във възможностите Ви е да подобрите потентността си. Колосалният опит, натрупан в международната мрежа ОН КЛИНИК, потвърждава: всеки мъж, независимо от възрастта и здравословното си състояние, може да си върне пълноценния сексуален живот. Искате да узнаете как отново да почувствате прилив на енергия и неизтощимост? Прочетете статията до края!

Когато отслабва зрението ви, се обръщате към очен лекар. А какво правите, когато отслабва потентността ви? Същото: в случая обаче трябва да потърсите уролог. Необходимо е да отбележим, че не всеки уролог може да се справи с проблеми с потентността. Поради разнообразието на пазара от средствата за укрепване на потентността, много мъже мислят, че те могат да се употребяват без лекарско предписание. Запомнете: както не бихте рискували да приемате лекарства за сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно или диабет без да се посъветвате със специалист, не трябва да рискувате и когато става дума за потентност! Лекарствата за подобряване на потентността е препоръчително да се употребяват едва след консултация с уролог, специализиращ в дадената област. Проблемът обикновено се състои в това, че много мъже се притесняват да обсъждат та news pic 2
©
зи тема даже с лекар и затова търсят привидно по-лесни пътища.

Как да разговаряте с лекаря за проблемите, свързани с потентността? За да се достигне да желания резултат и да се върнете към пълноценен сексуален живот, следва да сте достатъчно откровен с Вашия лекар. Ще трябва да опишете физическото си състояние като посочите как, кога и вследствие на какво е възникнал конкретния проблем; повлиял ли е за възникване на проблеми в партньорските взаимоотношения; намаляло ли е половото Ви влечение; страдате ли от хронични заболявания, сърдечни проблеми, диабет или заболявания на простата. Тази информация ще помогне на лекаря да подбере подходящата за Вас схема за лечение.

Няма значение на колко години сте: винаги можете да подобрите потентността си. Посетете подходяща клиника и ще се убедите, че биологическата възраст може да бъде победена. По мнение на повечето пациенти на ОН КЛИНИК сериозно подобрение настъпва още след първото посещение. Така че какво чакате? Обадете се още сега!