Предлагаме ви някои от предстоящите събития в страната за днешния ден, подготвени от Агенция "Фокус".

***

София.

В 11.00 ч. в Централната избирателна комисия (ЦИК) ще се проведе брифинг във връзка с изборния процес.

***

София.

В 11.00 часа държавният глава Румен Радев ще гласува в Професионалната гимназия по транспорт "Макгахан" в София (район "Слатина", ул. "Кадемлия“ №15).

 

***

София.

В 11.00 часа вицепрезидентът Илиана Йотова ще упражни правото си на глас в Софийската професионална гимназия по електроника "Джон Атанасов“ (ул. "Райко Алексиев“ №48) .

***

София.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще гласува в 10:00 ч. в избирателна секция 48 в 25 ОУ "Д-р Петър Берон“ на ул. "Балканджи Йово“ №22 в район "Красно село“.

***

София.

В 11.00 часа Тома Биков, водач на листата на ГЕРБ-София в 24 МИР, ще гласува в 107 ОУ"Хан Крум", ул."Димитър Димов" 13.

***

София.

В 12:00 часа Кирил Петков, съпредседател на "Продължаваме промяната“, ще гласува в 133-о СОУ "А. С. Пушкин".

***

София.

14.00 ч. ЦИК ще проведе брифинг във връзка с изборния процес.

 

***

София.

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в 26 МИР София – област Младен Маринов ще гласува в 9:00 часа. Той ще пусне гласа си в столичното 199 ОУ "Свети Апостол Йоан Богослов“ на ул. "Поручик Георги Кюмюрджиев“ № 30, ж.к. Левски Г, район Подуяне.

***

София.

Лидерът на БСП – София Иван Таков ще упражни правото си на глас на изборите за 48-о Народно събрание в 11:00 часа.Той ще даде своя вот в Националното музикално училище "Любомир Пипков“.

***

София.

Росен Желязков. Водач на листата за Благоевград ГЕРБ-СДС ще упражни правото си на глас в 11:00 ч. в СИК 11, район "Красно село", Столична община.

***

София.

18.00 ч. ЦИК ще проведе брифинг във връзка с изборния процес.

 

***

Асеновград.

Десислава Трифонова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област ще гласува в Асеновград. В 10:30 тя ще пусне своя вот в Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Св. Димитрий Солунски", която се намира на ул. "П.Сребров“.

***

Бургас.

Жечо Станков, водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Бургас ще упражни правото си на глас в 9:30 часа в ППМГ "Никола Обрешков“.

***

Варна.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДСв града Даниел Митов ще гласува от 11:00 часа, в 175 секция в курорта Златни пясъци.

***

Велико Търново.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за града доц. Костадин Ангелов ще гласува в 11:00 часа. Той ще пусне гласа си в СУ ,,Вела Благоева", кв "Бузлуджа".

***

Видин.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 5 МИР-Видин Росица Кирова ще гласува в 10:45 часа, в Профилирана Природо-математическа гимназия "Екзарх Антим I".

***

Враца.

Петя Аврамова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за града ще гласува в 9:00 часа, в ППМГ "Академик Иван Ценов“.

***

Габрово.

В 11:00 часа водачът на листата на ГЕРБ-СДС в града Томислав Дончев ще гласува в родния си град. Той ще даде своя вот в избирателна секция 47, Национална Априловска гимназия.

***

Добрич.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Добрич Деница Сачева ще гласува в 9:30 часа в СУ "П.Р. Славейков".

***

Кърджали.

Водачът на листата на ГЕРБ в града Цвета Караянчева ще упражни правото си на глас в 11:00 часа в секция № 135, СУ "Петко Р. Славейков“.

***

Кюстендил.

Водачът на ГЕРБ - СДС за града Христо Терзийски ще гласува в родното си място - село Слокощица. Той ще упражни правото си на глас в 11:00 ч., в 81-ва секция.

***

Монтана.

Ирена Димова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Монтана ще гласува в 10:24 часа в 39 секция, Младежки дом, град Монтана.

***

Пазарджик.

Екатерина Захариева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик ще гласува в ОУ "Проф. Иван Батаклиев", гр. Пазарджик, в 12:00 часа.

***

Плевен/Червен бряг.

Пламен Петров, водач на листата на ГЕРБ-СДС в града ще упражни правото си на глас в 11:00 часа, в спортна зала, град Червен бряг.

Пламен Тачев, водач на листата на листата на ГЕРБ - СДС - Плевен, ще гласува в 11:00 часа в секция 30, Спортна зала, град Червен бряг.

***

Перник.

Кирил Ананиев, водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Перник ще упражни правото си на глас в 11:00 часа. Той ще гласува в читалище "Просвещение 1870" в град Брезник.

***

Пловдив.

В 10.00 ч. вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи ще упражни правото си на глас на изборите за Народно събрание. Избирателната му секция е бившето ОУ "Георги Бенковски“, сега филиал на "Душо Хаджигенов“, ул. "А. Папазов“ 18 в Пловдив.

***

Силистра.

Ивелин Иванов, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Силистра ще гласува в 7:24 часа. Той ще упражни правото си на вот в спортно училище "Дръстър".

***

Смолян.

Водачът на ГЕРБ-СДС за Смолянска област д-р Красимир Събев ще гласува в секция 19 - Обреден дом, бул. България №10, Смолян. Кандидатът за народен представител ще упражни своя вот от 13.00 часа.

***

Стара Загора.

Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще упражни правото си на глас в изборния ден, в 11:00 часа, в изб. секция 80, кл. стая 6, СУ “М. Горки". След това владиката ще отговаря на въпроси.

***

Стара Загора.

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Шумен и Стара Загора Красимир Вълчев ще гласува в 10:30 часа, в СИК 24 (СУ Иван Вазов), град Стара Загора.

***

Русе.

В 12:30 ч. кметът на Община Русе Пенчо Милков ще гласува на изборите за Народно събрание в 20 секция, намираща се в ОУ "Любен Каравелов".

***

Русе.

В 08.00 часа областният управител на Русе Анатоли Станев ще упражни правото си на глас на изборите за Народно събрание. Той ще гласува в 3-а секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура.

***

Русе.

В 10:00 часа водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Русе и Раздрад Десислава Атанасова ще гласува в СУ "Васил Левски", жк. Дружба, град Русе.

***

Търговище.

В 9:00 часа водачът на ГЕРБ -СДС за Търговище Теменужка Петкова ще гласува. Тя ще упражни правото си на глас в Първо СУ "Св.Сeдмочисленици" в града.

***

Хасково.

В 12:24 часа кметът на Община Хасково Станислав Дечев ще гласува в секция в НТС.

***

Хасково.

 

В 10:24 часа водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково Делян Добрев ще гласува в 71 СИК.

 

***

Хасково.

Асен Василев, съпредседател на "Продължаваме промяната“, ще гласува в родния си град Хасково в 28-а избирателна секция в ранния следобед.

***

Ямбол.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов ще гласува в 11:00 часа, в изборна секция 11 на ул. Славянска"4.