Враца.

От 10.30 часа в кулена зала на ДКТ  ще бъде представена постановката "Макс катеричката" от Карл-Хайнрих Лаудаж

Добрич.

От 08.00 часа на пл. "Демокрация“ ще се проведе лулинарен шоу-спектакъл с водещ Ути Бъчваров

От  08.00 до 12.00 часа на пл. "Демокрация ще се проведе изложение на ръчно изработени тестени изделия на ученици от ПГТ "П . К. Яворов“ и  Клубове на пенсионера – Добрич

От 08.00 до 17.00 часа на пл. "Демокрация, ще се проведат експериментални работилници за деца и родители – виртуален тур през историческите епохи, занимателни игри, изработка на накити и елементи на обредни хлябове, мелене с хромел, апликации, цветни маниста, гербове и мозайка от макарони, "живи“ картини

Добрич.

От 11.00 часа в  Градски парк "Свети Георги“, Скейт парк стартира Dobrich Fest Junior

Добрич.

От 11.00 часа в Младежки център – Добрич, Атриум, стартира "Арт Кауза“.

Младежка инициатива за рисуване със спрей за млади хора с интерес към изкуството, пленер с Дамян Николов.

Пловдив.

От 12.30 часа в парк-хотел "Санкт Петербург“, зала "Пълдин,“ "Асоциация на преработвателите и обработватели на дървесина в България“ ще се проведе Националната среща на своите членове - реални фирми за преработване и обработване на дървесина в България.

 

Свищов.

От 11.00 часа в художествена галерия "Николай Павлович" ще се състои камерен концерт, част от програмата на празниците "Свищовски лозници.

Смолян.

От 12.00 часа в зала 201 на Областната администрация (бул. България №14), министър Александър Пулев и областният управител Стефан Сабрутев ще дадат пресконференция.

Стара Загора.

От 11.00 часа в Куклен театър, ще се играе куклен спектакъл за деца  "Чорапкова приказка“

Стара Загора.

От 13.00 часа в  парк "Артилерийски“ започва Сърцето на Тракия“ – пети национален фолклорен танцов фестивал

Предизборни събития:

София.

В 10.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани до стената до езерото в с. Герман.

София.

В 14.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани на площада в с. Лозен (Долни Лозен).

София.

В 16.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани в Южния парк, вход откъм бул. "Витоша“.

София.

В 15.00 до 19.00 часа ще се проведе Демонстрационно пробно гласуване с машина в парка до езерото в ж.к. "Дружба“.

София.

От 9.00 до 13.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани на площада в кв. "Курило“.

София.

От 16.00 до 19.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани в парк "Св. Троица“.

София.

В 11.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани в Северния парк от страната на езерото.

Стара Загора.

От 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на  енергийните експерти Иван Хиновски - водач на листата на ПП "Коалиция за теб България" в 27 МИР Стара Загора, и Красимир Манов - водач на листата в 17 МИР-Пловдив.

Стара Загора.

От 16.00 часа в пресклуба на БТА пресконференция ще дадат Борис Ячев, председател на НФСБ, Маргарит Мицев, председател на ПП "Общество за нова България" и водачът им за 27 МИР Стара Загора Камелия Димитрова.