***

София.

От 09.00 часа в конферентната зала на хотел InterContinental Sofia, ще бъде открита конференцията “Европейска София - инфраструктура и нови проекти" ще събере на едно място водещи експерти, политици и представители на бизнеса. Заедно ще търсим решенията и ще обсъдим тенденциите в развитието на инфраструктурата и имотния пазар на столицата. 

 

***

София.

От 10.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани на площада в кв. Курило.

 

***

София.

От 10.30 часа в заседателната зала на третия етаж в сградата на Министерския съвет, ще се проведе Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание.

 

***

София.

От 12.00 часа в градинката Кристал, ще бъде открита изложба в една корица на въображаемо списание The Sofianer

 

***

София.

От 16.00 до 19.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани на пазара в ж.к. "Младост – 1А“.

 

***

София.

От 16.00 до 19.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани пред магазин "БИЛЛА“ на бул. "България“.

 

***

София.

От 12.30 до 14.30 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани на площада в с. Казичене.

 

***

София.

От 16.00 до 17.30 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 24 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани в парк "Заимов“, район "Оборище“.

 

***

София.

От 16.00 до 19.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 24 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани на метростанция "Софийски университет“.

 

 ***

София.

От 17.00 часа кандидати за народни представители от "БСП за България“ в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и граждани в парк "Ротонда“ в Банкя.

 

***

София.

От 18.00 часа в Музей "Борис Христов“, Тони Николов ще представи най-новата си книга, която носи заглавието "Бленувана София“ и излиза с логото на издателство РИВА. 

 

***

Русе.

От 14:00 часа, в Регионалния исторически музей, пл. "Княз Александър Батенберг“ 3, гр. Русе, министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов ще открие Българо-румънски бизнес форум в Русе

 

***

с. Богдан.

От 11.00 часа на центъра в село Богдан областният управител на Област Пловдив Ангел Стоев ще даде брифинг

 

***

Благоевград.

От 16.00 часа в зала 5 на Община Благоевград ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящия Републикански шампионат по мотокрос Grand Prix Благоевград.

***

Велико Търново.

От 18.00 часа на ул. Христо Ботев 2, ще бъде открит информационен център на Цветелина Пенкова, член на Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент.

 

***

Добрич.

От 18.00 часа в Регионална библиотека "Дора Габе“, Фоайе с пиано, ще се състои представяне на новата книга на Румяна Янкова "Една торба с надежди и любов“

 

***

Пловдив.

От 17.30 часа на Виенски павилион, парк "Цар Симеонова градина", сдружение BG Бъди активен ще отбележи Паркинг Ден за фитнес в Пловдив!

 

***

Сливен.

От 17.30 часа в зала "Сирак Скитник, ще бъде открита изложбата КРИСТО И ЖАН-КЛОД. ЖИВОТ И ТВОРЧЕСТВО“.  Изложбата се организира с любезното съдействие на Американска фондация за България и СБХ – Представителство Сливен

 

***

Стара Загора.

От 10.30 часа, Община Стара Загора и Втора Тунджанска механизирана бригада организират поднасяне на венци и цветя по повод 147 години от Старозагорското въстание.

 

***

Стара Загора.

От 18.00 часа, в западната зала на Художествена галерия Стара Загора ще бъде представена изложбата "Паралели".

 

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески“ ще се състои представяне на романа "Clear de lune“/На лунна светлина“ на Жюстин Томс.

 

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в  Къща музей "Гео Милев“Ангел Стойчев ще представи дебютната си стихосбирка " Говорител на духове"

***

Шумен.

От 18.00 часа с тържествено откриване на откритата сцена пред ДКТ "Васил Друмев“, ще бъде официално открит фестивалът "Детска усмивка“.