Все още имате възможност да подкрепите Фондация "Нана Гладуиш – Една от 8 и жените с рак на гърдата, като наддавате за любим предмет на любими български звезди

Благотворителната кампания "За Една от 8 всеки ден“ е към своя край – на 4-ти ноември приключват финалните 3 търга с предметите на Прея, Дария Симеонова и Михаела Филева, които можете да проследите на www.ednaot8.org, съобщиха организаторите на събитието. Трите прекрасни дами решиха да се разделят с много ценни и сантиментални за тях вещи, за да подпомогнат каузата на Фондация "Нана Гладуиш – Една от 8“. Набраната сума от всеки търг се дарява изцяло на Фондацията, за осигуряване на психологическа, практическа, юридическа, емоционална и информационна подкрепа на дами с рак на гърдата и техните семейства.

Кампанията стартира през октомври – месеца, посветен на борбата с рака на гърдата, но имаше ясно послание, че жените с рак на гърдата не се нуждаят от подкрепа само в конкретен месец, седмица или ден. Чрез кампанията "За една от 8 всеки ден“ фондацията иска да вдъхнови хората да се почувстват част от загрижена за пациентите с рак на гърдата общност, готова да помага всеки ден.

Именно това послание прегърнаха 20 от най-обичаните известни лица на България, като се включиха в търговете от кампанията и споделиха със своите фенове защо е важно подкрепата ни да бъде постоянна, а не еднократна. До този момент, набраната сума от търговете на www.ednaot8.org възлиза на 16 785 лв.

Не пропускайте възможността да подадете ръка! Включете се активно във финалния етап на кампанията на www.ednaot8.org или като споделите за инициативата със своите приятели и познати. Всички възможни начини за дарение са описани на официалния сайт на Фондацията - www.ednaot8.bg.