Винаги съм призовавала хората да излязат и да гласуват, независимо за кого. Правя го и този път, макар да разбирам, че минахме през много избори, хората са уморени и смятат, че това е безсмислено упражнение, това заяви Пепа Деведжиева от партия КОД и кандидат за народен представител на 2 място в листата и допълва:

Но сега ще апелирам не само да отидат до машините или урните, а и да подкрепят истинската дясна партия КОД. Ние сме изправени отново пред категоричната дилема – дясно или ляво управление. Дясното подкрепя инициативния човек, като създава правила и предвидимост, а лявото раздава помощи на калпак, без значение дали получаващият наистина има нужда, и това се прави за сметка на данъците на всички, което е не само несправедливо, а и рисковано, защото се теглят нови и нови заеми.

Обръщам се към хората, които все още не са решили за кого да гласуват, да подкрепят КОД с №11 в интегралната бюлетина, защото това е гласът на свободния българин. Стига изтъркани обещания и популистки лозунги, защото много години хората бяха подлъгвани и се стигна дотам днес в КОД да говорим за антикомунизъм и да повтаряме това, към което хората се стремяха още в зората на демокрацията.

Гласувайте за дясното и това е партия КОД!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!