"Справедливост за Ангел" искат пазарджиклии, които излизат на протест тази вечер заради убийството на 21-годишното момче снощи, както вече ви информирахме.

В социалните мрежи се призоваваха хората тази вечер, точно в 19 часа да се съберат с цвете в ръка на мястото, на което душата на "нашето ангелче отлетя...".

Ето какво още пишат организаторите: 

"Отиде си един Ангел....Отиде си едно добро момче, чийто живот беше несправедливо отнет. Няма думи, с които можем до опишем болката и мъката, които са ни сковали. Още не можем и не искаме да повярваме на това, което се случи. С нищо не предизвикал нападателя си Ангел стана жертва на жестока агресия, а неговият убиец е още на свобода.

Искаме справедливост за Ангел.

Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона". 

Група близки приятели на Ангел се събраха тази вечер на мълчаливо бдение на лобното му място в кв. “Запад“. Някои призоваха в мрежата протестите да продължат:

"Можехме да правим събирания пред съда за нарязано момиче, но сега за наш приятел, познат, близък човек, за отнет човешки живот само ще седим на телефоните и да гледаме. Защо сега не направим събиране пред съда? Убиха младо момче, което още нищо не е видяло от живота. Онова момче също имаше душа, чувства и още много за постигане, а сега всичко му бе отнето".