24-годишният Господин Господинов, който преди дни уби с камиона си на магистрала "Тракия" Стела Маринова и рани още три жени, е от димитровградското село Долно Белево.

Катастрофата стана на  236 км в посока София. Камионът, управляван от Господин Господинов, навлиза в аварийната лента и връхлита  колата, която е била спряна, заради спукана гума. В катастрофата загина 23-годишната Стела от Бургас. Две  момичета са в тежко състояние в болница в Стара Загора. Четвъртата жена е по- леко пострадала.

Пред медиите обвиняемият Господин Господинов бе категоричен, че не употребява наркотици и обяви, че апаратът не е отчел правилно. Окръжен съд Сливен му постанови постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Досега той е бил санкциониран с фишове 21 пъти за различни нарушения като скоростни режими, невключени светлини на автомобила, непреминат технически преглед.

Пет от глобите на шофьора са за превишена скорост и са на стойност 1100 лева. В три от случаите 24-годишният Господинов е санкциониран с по 100 лева. Веднъж му е била наложена глоба от 600 лева за скорост над 30 километра в час в населено място. Петата санкция е на стойност 200 лева, отново за превишена скорост.