Това, което видяхте е дъното, разруха и падение. Станахте свидетели на едни от най-срамните сцени в съвременната история на българския парламент. Две кохорти се обвиняваха взаимно. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде репортер на "Фокус"

"Плюха се, чупеха очила, късаха се ризи. Наричаха се джендъри срещу фашисти. Видях и доста агресивни дами, с непристоен език. Стигна се до екстремизъм за нахлуване в парламента и искане за преврат и контрапреврат", каза още Нинова. 

"В този екстремизъм, алчност за власт, договорки с мафията за правителство. Не се чу нито дума за хората. Разграничавам БСП от това, което се случи в парламента. Категорично трябва да има санкции, но искам да кажа, че Росен Желязков нанесе удар на българския парламент. Не можеш да блокира работата на НС заради екстремисти и фашисти. Той блокира работата на парламента, той носи отговорност за това. Нямаме място в такава коалиция. Трябва да разберем каква конституционна реформа иска. Когато се изяснят, сме готови да отидем на разговори, но на този етап не", допълни лидерът на БСП.