Десният човек търси управници, които говорят истината. Това заяви за Радио "Фокус“ – Варна Наталия Шулика, кандидат за народен представител от листата на "Консервативно обединение на десницата“ в 3 МИР – Варна. Тя посочи, че е време да се направи  паралел между десния човек и християнството, който ще даде отговор и защо самата тя е част от единствената политическа партия с твърди, десни политики.

"Десният човек е трудолюбив, честен и свободен по дух. Той е готов да помогне, когато е убеден, че нуждаещият се е изпаднал в беда.  Нито десният човек, нито християнинът биха стимулирали хора, които са решили да живеят на гърба на останалите. За десния човек личната собственост е неприкосновена, а чуждата забранена. Не е ли така и при християнина?

Десният човек се стреми към свобода и чиста съвест, която да му помага в това, да различава доброто от злото. Така е и с християнина, негова основна задача е, да опази мира в себе си. Това е възможно само и единствено ако съвестта е чиста.

Десният човек търси управници, които говорят истината. Християнинът се подчинява на ония, що говорят за Истината“, обясни Шулика.

Тя посочи, че сходствата между политическите десни ценности и духовните ценности са очебийни, стига човек да има очи, за да ги види. 

"Те дават и много отговори на въпросите засягащи политическата криза в България.  Като заключение мога да кажа, онова което КОД говори от редовните парламентарни избори през април 2021г.: “Липсва силно дясно обединение, което да върне нормалността и свободата на българина и докато това не се случи, ще си играем на “руска ролетка" ", каза в заключение Наталия Шулика.

Десислава ВАСИЛЕВА