Не съм притеснен. Всъщност от вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра, каза, че се прави проверка на белгийска фирма, която в един момент сме обслужвали и искат документи. Чакат счетоводителката, която е на половин работен ден, да дойде и да ги предостави. Това каза депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в кулоарите на парламента по повод спецакцията, която се провежда в момента в офисите му в София, предаде репортер на "Фокус".

"Не може журналистите да разберат преди хората, които се занимават с дейността, какво се случва. За мен това е политическа бухалка, което ще се опитат сега по някакъв начин да се върти. Не виждам абсолютно нищо нередно да се обслужват чуждестранни фирми. Когато някой дойде и поиска документация, тя ще бъде предоставена, ще съдействаме на органите, които искат документи", смята депутатът.

Депутатът уточни, че той е собственик на фирмата, която извършва счетоводни услуги. "Тя обслужва белгийци, холандци, ирланци", каза още той и отново уточни, че служителите на реда са поискали документи свързани с фирма, която вече не се обслужва от тях.