В списъка с магистрати от клуба на Мартин Божанов - Нотариуса няма споменати политици. Това заяви Никола Минчев, който е председател на парламентарната комисия, която трябва да установи всички факти и обстоятелства около Мартин Божанов - Нотариуса, предаде репортер на "Фокус"

"В доклада се описва как функционира групата за действие около Нотариуса, има и списък с няколко имена на хора, които са посещавали клуба", заяви Никола Минчев

Попитан колко имена има в списъка, той каза около 8-10 имена. Той обясни, че не знае от къде Атанас Атанасов се е сдобил със списъка с имена. 

"Не искам да ги обявявам аз публично тези имена, защото пак казвам, всеки може да излезе и да хвърли някакви имена. Друго е, ако това стане по канален ред", обясни той. 

Никола Минчев каза, че в доклада, който е получил, пишело, че жертва на групата около Нотариуса били Ивайла Бакалова и семейство Арабаджиеви. Той не разкри повече имена. 

Според Минчев всеки, който има касателство по случая, трябва да бъде изслушан в комисията. Той коментира обаче, че според него шефа на НАП Румен Спецов и финансовия министър Асен Василев не трябва да бъдат питани заради твърденията на гръцките бизнесмени, тъй като по тези случаи имало предприети действия от НАП.