"ВъZраждане" агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век. Липсата на възпитание и простотията взимат връх. Това написа Лена Бориславова в личната си Facebook страница. 

Ето целия пост:

Някой "бял хакер" е хакнал страницата във Facebook на обединителя на нацията

(и на съпругата му) и яростно пише срещу формирането на редовно правителство. За малко да си помисля, че президентът всъщност иска да има още свои служебни правителства… и да няма редовен бюджет.

В прокуратурата работят като бесни - за 3 седмици свършиха повече работа отколкото за 3 години. Обявена е война на парламента. Накъде?

Трябва да има съдебна реформа. Време е. Не бива да вярваме, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях престъпни групи е дългосрочното решение. Защото те могат да се разберат всеки момент или да си намерят заместител, а ние пак ще трябва да сме по площадите или на избори. Докато в това време… въZрожденските сили и радините вълнения ще продължават да стресират срещу демокрацията.

Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим подкрепа за кабинета именно от ГЕРБ, но! поне за момента в този парламент след тези изборни резултати друго мнозинство за съдебна реформа няма. След нови избори едва ли ще изглежда по-добре.

Необходимо е редовно правителство, което да се опита да реши проблемите на страната.