Когато човек прави нещата с усилие, те се случват. Това каза в предаването "България, Европа и светът“ на "Фокус“ Лазар Радков от "Капачки за бъдеще“.  "Петата линейка ще бъде факт. Днес публикувахме за бебенце със здравословен проблем в Плевен, оттам е докарано в София, където е получило специализирана грижа. Бебе Никола вече четвърти месец е в чудесно здраве.“

Петата детска линейка е за Стара Загора, където ще обслужва цялата област, плюс Област Сливен, Област Ямбол, допълни Радков. "Най-вероятно ще обслужва и Хасковската болница. Тук говорим за много хора и много бебета, които ще имат възможност да получат шанс, когато се наложи, да бъдат превозени бързо и безопасно. Това е поредната линейка, която правим с много специфична антивибрационна платформа, тъй като вибрациите са много сериозен рисков фактор. Осигурили сме максимален комфорт и безопасност на бебенцата“.

Координирана и насочена беше атаката срещу мен след отиването ми в Украйна, смята Радков. "Хората обаче генерално подкрепиха и мен, подкрепиха и кампанията. Нашата кампания винаги е била изключително прозрачна, това което сме казали, това сме правили. Въпреки тази очерняща ни кампанията, хората ни подкрепиха, дариха толкова средства, че дори и 10 хиляди души да спрат да събират капачки, пак ще бъде на плюс кампанията. Хората имат имунна система, не всяко очернящо, манипулативно твърдение се приема за чиста монета“.

 Ива ДОЙЧИНОВА