Голяма част от хората търсят промяната, но ги е страх да предприемат някакво действие. Затова създадох "Дневника на благодарността“. Чрез ежедневна благодарност аз създадох своя бизнес с менторството и да работя с хора. Това каза в сутрешния блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус" бизнес менторът и лайф коуч Красимира Ангелова.

По думите ѝ това да си предприемач и да си майка на три деца, както е тя, е възможно, но човек трябва да действа.

"Това пречи на хората, че не действат. Искаш да привлечеш партньор в живота си, да създадеш семейство или да започнеш бизнес, но мислиш негативно. То ти манифестираш негативното в живота си", допълни Ангелова.

Тя посочи, че трябва да има промяна, търпение и действия, за да има промяна и допълни, че голяма част от хората, които идват при мен, вече са готови за промяната.

"Малката промяна кара мозъка да мисли повече и това на него не му харесва. Трябва ние да управляваме ума и мозъка си, а не те нас. Провалите трябва да ги приемаме като уроци. Ако няма провал, значи не си тръгнал към промяната. Страхът от провал също ни спира да тръгнем към промяната", каза още Красимира Ангелова.