Борисов поглъща ПП-ДБ като боа. Това каза днес във Варна председателят на "Възраждане" - Костадин Костадинов, който коментира актуалната политическа обстановка на брифинг пред сградата на Общината, предаде репортер на "Фокус".

"Снощи ПП-ДБ се самоуби ритуално", допълни още Костадинов. Правителство обаче ще има, смята той.

Според лидерът на "Възраждане“ ПП-ДБ не искат предсрочни избори. "Тепърва ще има война вътре в тяхната коалиция, между ПП и ДБ. Тя ще избуи преди евроизборите. Ще се борят за преференции. Коалицията им ще се разпадне, след като падне от власт", коментира още във Варна Костадинов. Той е категоричен, че ПП-ДБ стават заложници на Асен Василев.

Председателят на "Възраждане“ коментира и днешната среща на кмета на Варна с рибарите Според него днес бранша е поискал оставката на Коцев. Рибарите плащат заплатите на кмета, на заместник-кметовете, стана ясно от думите на лидера на "Възраждане“. Той е категоричен, че рибарите губят, защото Общината не върши своята работа.

Днес варненската централа на партията ще номинира водач за евроизборите. Тази процедура тече от 15 дни, като ще приключи до края на март, обясни още Костадин Костадинов.