Лидерът на левицата връчи електронни карти на 9 нови членове на БСП на възраст 25 – 30 г., съобщиха от пресцентъра на Българската социалистическа партия. 



"Младежи, гордея се с вас. Листата ни в Разград е със средна възраст 37 години: юристи, финансисти, икономисти. За пръв път от толкова години имаме 30% млади хора в листите и 46 млади момичета. Това е богатството на БСП: мъдростта на старите, опитът на средното поколение и дързостта на младите. Мястото ви е в листите на БСП като партия, която защитава младите хора. В краткото управление, благодарение на нас, има по-ниски данъци за млади работещи семейства с деца, безплатни детски градини, увеличено майчинство и детски. Ще продължим, за да осигурим безплатни лекарства за деца, безплатни учебници и всички процедури за семейства с репродуктивни проблеми да се плашат от държавата. Справяне с демографската криза може да бъде обща национална кауза,  заяви лидерът на БСП. 

Корнелия Нинова бе в Разград, където присъстваха и водачите на листите на “БСП за България“ във Варна – Борислав Гуцанов, Шумен – Иван Иванов и Търговище – д-р Светослав Стефанов. Председателят на левицата пожела успех на водача на листата в Разград – Добрин Добрев.