Тепърва ще лъсва наследството на Асен Василев...Хазната е почти опоскана, а от днешните изявления става ясно, че дупката в приходите от ДДС идва от митниците. Да, същите тези митници, станали предмет на скандала с контрабандистите, повлекли и Главния секретар на МВР. Това написа общинският съветник от ВМРО в СОС Карлос Контрера в личния си профил във Facebook, предава "Фокус".

Ето какво още каза той: 

Причините за неизпълнението на приходите от ДДС в митниците могат да бъдат две - контрабанда и спад на вноса, което пък е индикатор за спад на потреблението. Може и да се комулират. Това трябва да се провери.

Със сигурност финансовата политика на пълен разгул, прокламирана от Асен Василев, тепърва ще дава плодовете си...Абсолютно лаишки Парламентът прие бюджетът на Василев с изкуствено раздути приходи и раздути разходи. Задава се криза с публичните разходи, благодарение на зловредната и панаирджийска политика на Промяната.

Леви политики с десни мерки е бозата, която Промяната натвори, а сега попарата щи я сърбаме всички. Не знам колко пъти тези трябва да счупят държавата, за да се сетите, че те са част от проблема, а не решението!