Всеки трябва да снижи своето его и да се фокусира върху задачите си, а не върху позициите. Това каза в студиото на bTV Калина Константинова от "Продължаваме промяната“. Тя подчерта, че влизат на тези избори с коалиция, с която се надяват да управляват.

"Заложихме на възможно най-рационалният принцип - базирахме го на дяла на тези, които гласуваха за нас на предходните избори. Подходихме съвсем рационално и напълнихме листите с млади и амбициозни хора, които са готови да се борят за каузи“, обясни тя.

Константинова обясни, че няма как всички водачи на листи да са от "Продължаваме промяната“, тъй като са в коалиция с "Демократична България“. Тя сама е на трето място в нейния избирателен район. "Това не е оценка към моята работа. Това е начинът, по който ние правим място за едно много категорично обединение. До дълбочината на нашата листа можете да видите смислени лица“, обясни още тя.

Бившият вицепремиер в кабинета "Петков“ поясни, че каузата им е да постигнат една убедителна победа, да направят едно стабилно управление и по този начин да изпълнят всички мисии, които са си поставили.