В гр. София на 17-ти май можете да се запишете за безплатен преглед при турския специалист по репродуктивна медицина д-р Мелих Айгюн.

Той е сертифициран старши специалист по репродуктивна медицина от 25 години, с 5 години международен опит в Австрия и Германия. Владее английски и немски език и е един от най-квалифицираните и успешни инвитро специалисти. През последните 9 години той е извършил повече от 15 000 процедури, с висок процент на успеваемост чрез модерни AI технологии и сътрудничество с експерти в областта на асистираните репродуктивни методи.

Професионален опит:

След средното си образование във F.M.V. Д-р Мелих Айгюн завършва частна гимназия Özel Işık Lisesi.

По-късно завършва Медицински факултет на Тракийския университет Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi през 1989г. и постъпва като специалист по акушерство и гинекология в болницата Zeynep Kamil през 1996 г.

След специализацията си, той практикува през 1997-1998 г. диагностика и лечение, чрез асистирани репродуктивни техники и репродуктивна ендокринология в Катедрата по репродуктивна ендокринология и безплодие на

Медицинския факултет на Университета във Виена.

Работи в немска болница Deutsches Krankenhaus през 1999 г., както и в отдела по асистирани репродуктивни техники и генетика на болница Memorial Şişli между 2000 и 2004 г.

2007- ма година е директор и управител на IVF център.

От 2014 -та година до момента работи в Истанбулската Болница Мемориал към Център за асистирани репродуктивни технологии и репродуктивна генетика.

Изборът на специалист и център за асистирана репродукция е дълъг процес. Обикновено пациентите обикалят клиники, събират информация и мнения, четат отзиви в интернет, докато решат на кого да се доверят. Но често се случва и още при първата среща, те да разберат, че това е техният лекар.

Съветът ни е, след като е взето решение и изборът вече е факт, пациентите да се доверят и да знаят, че именно с този специалист ще извървят дългия път, който им предстои.

След ембриотрансфер не са необходими особени промени в начина Ви на живот. Важно е да си почивате достатъчно, но не и да лежите постоянно. Избягвайте силовите и тежките тренировки, половите контакти и горещите температури (вана, сауна, плаж и т.н.). Спрете алкохола и цигарите, и приемайте предписаните Ви медикаменти.

И най-важното – отделете време за себе си и партньора си, защото го заслужавате.

СИМПТОМИ НА УСПЕШЕН ЕМБРИОТРАНСФЕР

Единственият сигурен начин да знаем, дали интервенцията е била успешна, е чрез тест за бременност. Много жени изпитват симптоми, сходни с тези при бременността, около седмица след ЕТ. Това обаче не е гаранция за положителен резултат, защото може да се дължи на хормоналните препарати, които се приемат преди и след процедурата.

През останалите дни на своя престой в Истанбул можете да се наслаждавате на многото от възможностите, които предлага града.

UNIMED TURKEY предлага на достъпни цени ол инклузив лечения с един и същи лекар и преводач, който да ви е на разположение през цялото време, пълната логистика и програма от леки разходки и екскурзии до близки места, исторически и шопинг дестинации или други забавления за

свободните дни от престоя ви, съобразено и със здравословното ви състояние, разбира се.

Още информация и причини да изберете инвитро процедури в Истанбул при д-р Мелих Айгюн вижте в следния линк: https://unimedturkey.com/dr-melih-aygun/

Ние, от UNIMED TURKEY предлагаме на достъпни цени ол инклузив лечения с един и същи лекар и преводач през цялото време.

Запазете вашето място за безплатна консултация на телефон 0885 82 00 22 или ни пишете.

Дата: 17 май

Място: София, Femi Clinic

Местата са ограничени!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ