Километрична опашка на АМ “Тракия" в посока Пловдив. За това съобщи репортер на "Фокус". Тапи са се образували на няколко места по магистралата. 

Едната е на разклона за Костенец. Другата започва от 49-я километър и стига чак до тунела "Траянови врата". От километър 0 до 4 км също автомобилите са блокирани.

В социалните мрежи също се появиха много коментари за задръстванията по магистралата. От кадрите, с които разполагаме, става ясно, че причините за задръстванията са ремонтни дейности по аутобана. 

Продължават ремонтните работи на жп надлеза при 159-ти км на АМ "Тракия“. За изпълнение на предвидените дейности е ограничено движението от 157-ми до 162-ри км на автомагистралата в платното за София до 9 ч. на 9 април /неделя/, съобщиха пък от АПИ.

Трафикът в участъка се осъществява двупосочно в платното за Бургас с по една лента във всяка посока.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 50 км/ч.

Агенция "Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но ремонтните работи са наложителни, за да се осигури безопасното пътуване в отсечката.



Шофирайте внимателно!