"Визия Нула“ възникна като една кауза, зад която застана Българска браншова асоциация "Пътна безопасност“ като продуцент и създател. Това е една концепция за подобряване на пътната безопасност и се търсят решения за намаляване на жертвите на пътя до нула. Това каза водещата на новата рубриката по Радио "Фокус“ "Визия Нула“ Цвети Капитанова.  

"Българска браншова асоциация "Пътна безопасност“ е сдружение с нестопанска цел за общественополезна дейност, свързана с процеси за подобряване на безопасността по пътищата“, обясни още Цвета Капитанова. В организацията членуват експерти, проектанти, производители на пътни принадлежности. Тя работи с държавни институции, международни асоциации.  

Водещата на новата рубрика разказа за инициативите на браншовата организация, една от които е "Безопасна пътна инфраструктура по детските и учебни заведения“, стартирала през октомври месец миналата година. "Имаше много заведени сигнали, като голяма част от тях вече са заведени и оправени. Безопасността на децата ни е един от приоритетите.“