Пожелавам на всички ни през 2023 година повече любов, макар че тя никога не е в повече, особено, когато я даваме. Повече съзидателна енергия и добротворчество, защото в тези усилия се крият удовлетвореността и щастието. Това написа в профила си във Facebook столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя покани на пл. "Княз Ал. Батенберг“ своите съграждани за посрещането на 2023 година.

Ето и пълния текст на публикацията й: 

Щастливо посрещане на новата 2023-та година!

На прага на новата година пожеланията ни са баланс между това, което искаме да променим и това, което се стремим да запазим.

Нека през предстоящите 365 дни да намерим мъдрост и сили да съграждаме този баланс, като общност, която търси съгласие за общите си цели.

Нека да имаме желанието и търпението да чуваме и тези, с чието мнение не сме съгласни, да разбираме и техните аргументи. Трудните въпроси нямат прости отговори, а когато ни предлагат такива, зад това най-често е скрита друга мисъл.

Пожелавам на всички ни през 2023 година повече любов, макар че тя никога не е в повече, особено, когато я даваме;

Повече сили да сбъдваме мечтите си, защото цената на мечтите са упоритият труд и отдадеността;

Повече съзидателна енергия и добротворчество, защото в тези усилия се крият удовлетвореността и щастието.

Здрава и благодатна 2023-а година!

Заповядайте довечера на пл. "Княз Ал. Батенберг“!

"Обичайните заподозрени“, певци от "Гласът на България“, DJ DIMMY и фолклорен ансамбъл "Горна Баня“ ще се погрижат за веселото настроение в Новогодишната нощ.

Концертът, който организираме заедно с bTV, започва в 20 ч и ще продължи до 1 ч след полунощ.