Моята лична победа в албума "Вековна гора“ е, че записах китарите на всички песни в албума. За мен това е стъпка напред, защото това е още един начин, по който се изразявам чрез музиката, която правя. Това каза музикантът Владимир Ампов-Графа в предаването, "Денят на фокус“ на Радио "Фокус“. 

В албума "Вековна гора“ има много интересни колаборации. Една от тях е "Алиби“ с Ника, посочи музикантът. Във вчерашния ден е била премиерата на осем нови сингъла, сред които и "Алиби“. "Представихме албума по един малко по-нестандартен начин. Просто се събрахме приятели, музиканти, колеги и журналисти и изслушахме албума от първа до 16-та песен. Постарахме се всяка една от тях да бъде представена и като визуализация“, разказа Графа.  

Той описа албума като интересна смесица от стилове и усещания, но с изключително модерен полъх. "Същевременно в средата на албума се появява един по-носталгичен момент. "Утеха“ е написана за моя баща като благодарност за всичко, което той е направил за мен в този живот. Това е една много искрена песен и може би е крайъгълният камък в албума“, обясни Графа. 

Тече подготовката за концерта на стадион "Васил Левски“ на 30 септември, допълни той. "Сцената наистина е феноменална, нещо, което не се е срещало на български концерт до този момент. Тя е с прозрачен покрив, дълга е 65 метра и е наистина една уникална конструкция. Целият екип е много креативен и е супер запален да направим наистина концерт, който да се помни дълго време“, разказа Графа.  

Всеки 5 лева от билетите за концерта ще подпомогнат талантите на България заедно с Фондация "Димитър Бербатов“.