Главният секретар на МВР Живко Коцев излезе в болничен след разразилия се скандал. Това разкриха за "Фокус" източници от МВР. 

Това се случва в първия работен ден, след като в мрежата излязоха кадри, на които са заснети главният секретар на МВР Живко Коцев, бившият вътрешен министър и сега депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков с обвиняемите за ОПГ, заедно с директора на Агенция "Митници" Петя Банкова - Стефан и Мартин Димитрови. 

Снимките показват главните действащи лица в неформална обстановка. На една от тях главният секретар на вътрешното ведомство, който хвърли оставка, а после я оттгели, позира със скъп часовник. На кадъра, заснет на задната седалка на автомобил, Коцев е в компанията на бившия министър на туризма Николина Ангелкова. Друг показва двамата в компанията на Стефан Димитров на летище София. 

Снимките  излязоха часове, след като в съдебна зала бяха разкрити от съдията и прокуратурата СРС-та и свидетелски показания, които уличават оставената в ареста Банкова във връзки със Стефан Димитров и баща му, които са сочени за близки на обявения за издирване Никола Николов, по прякор Паскал.