Когато дойде време за избори, наистина трябва да се избира, защото избираме бъдещето на България. Избираме хора, които ще ни представляват. Ето защо – бъдете активни!

Това каза лидерът на ПП "Български възход" ген. Стефан Янев по време на среща с граждани в Борисовата градина в столицата. Той е водач на листите за народни представители на партията в 24 МИР – София и 16 МИР – Пловдив.

"Нека да гласуваме, всеки със своите предпочитания. А тези, които ни харесват – с №16 в бюлетината, за "Български възход", призова ген. Янев.

"Надяваме се, че предстои успех за България. Работим за този успех", заяви Красимир Янков, който е водач на листите в 23 МИР в София и 27 МИР – Стара Загора.

По думите му от "Български възход" полагат усилия да убедят гражданите, че може да има друга България, която да бъде сигурна, справедлива и благоденстваща. "Тогава ще има успех за България", категоричен бе Янков.

В словото си инж. Деница Янакиева – водач на листата в столичния 25 МИР и кандидат за евродепутат, се обърна към гражданите: "Вървим напред по пътя за по-добрия живот на българите. Със стремеж за борба с демографската криза и по-благоденстващ народ. Нека бъдем заедно по този път!".

По време на събитието бяха представени различни форми на спортни занимания, които дават възможност за физическа активност. Тя е изключително важна най-вече за подрастващите, тяхното здраве и изграждането им като личности. Сред тях се открои демонстрацията по кикбокс, водена лично от 5-кратния шампион на България в този спорт и треньор Марчо Марков.