ГЕРБ - София ще регистрира листите си за 23, 24 и 25 МИР София – град в РИК на 28 август 2022 г., неделя, съобщиха от партията.

Листата за 23 МИР ще бъде регистрирана в 14:00 часа в районната администрация на район "Триадица“, където се помещава 23 РИК. Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ – София Тодор Кръстев, водача на листата Румен Христов и кандидатите за народни представители Александър Ненков и Николай Алгафари.

Листата за 24 МИР ще бъде регистрирана в 15.00 часа в районната администрация на район "Възраждане“, където се помещава 24 РИК. Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ – София Тодор Кръстев, водача на листата Тома Биков и кандидатите за народни представители Рая Назарян и Евгения Алексиева.

Листата за 25 МИР ще бъде регистрирана в 16:00 часа в районната администрация на район "Красна поляна“, където се помещава 25 РИК. Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ – София Тодор Кръстев и кандидатите за народни представители Христо Гаджев, Анна Александрова и Петър Николов.