"Може би трябва отново да припомним, че според последните промени в Изборния кодекс, в БНТ сме длъжни да предоставим еднакво време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. А редът на участията се определят с жребий от ЦИК“.

Това написа в профила си във Фейсбук директорът на БНТ Емил Кошлуков след снощи в "Панорама", където бяха отправени заплахи за побой. В предаването гостуваха политици от маргинални партии като Боян Расате (БНС-НД), Венци Чикагото (ПП "Истината и само истината"), Симеон Славчев (МИР) и Румен Петков ("Левицата") 

"Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме. Или както обича да казва Остап Ибрахимович в подобни ситуации, тук определено не е Рио де Жанейро“.

"Благодаря на колегите за търпението им, искрено се надявам, че в следващото народно събрание ще ни чуят вече и ще променят тази недомислена поправка. Предизборната кампания в медиите не бива да уврежда психичното здраве на нацията. Извинявам се на засегнатите ни зрители, на Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева специално“, допълни той.