Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Хасково за среща с партийния елит, членове и симпатизанти. На събирането от 18:00 часа в Драматичен театър "Иван Димов" ще бъде представена листата с кандидатите за народни представители от Хасковска област и кандидатите за Европарламента от политическата сила.

Делян Добрев представи листата с кандидатите, предава репортер на Sofia24.bg

"От Брюксел някои неща се виждат много по-ясно. Много по-ясно се виждат оттам гимнастиките, които прави един финансов министър с бюджета. Вижда се, че не можем да усвоим парите от Плана за възстановяване и устойчивост. ГЕРБ ще търси отговорност за евросредствата, които ни се полагат. Делян Добрав всеки ден с достойнство изобличаваше техните лъжи. Ще искаме вашата подкрепа, за да можем да направим стабилно управление. Доказали сме, че имаме силите, професионализма и опита. Можем да успеем", каза Ева Майдел.

След Майдел думата взе Делян Добрев.

"Ние можем да се гордеем с това, че първи извикахме дръжте крадеца. Още в първия ден на министерстването на Асен Василев и Кирил Петков. И въпросът е много лесен, крадецът е местен - ние си го познаваме. В партия ГЕРБ всеки има свободата да каже, каквото мисли. На 9 юни трябва да викаме неволята. В Хасково те никога не са печелили - ПП-ДБ. Не живеем в облаците с пици на кристали", добави Делян Добрев.