Днес лидерът на ПП "Възраждане“ д-р Костадин Костадинов, представи листата на партията за 3-ти МИР – Варна, предаде репортер на Радио "Фокус“ – Варна. Листата оглавява именно д-р Костадинов, на второ място е Николай Костадинов, а на трето Юлиян Губатов.

Костадин Костадинов посочи, че в момента страната ни се намира в изключително тежка криза, предизвикана от системни действия и бездействия от страна на политическия елит.

"В тези действия влизат – ГЕРБ, ДПС, заедно с Продължаваме промяната, Демократична България, БСП и Има такъв народ, които взимаха решения противни на националния интерес на България", категоричен бе Костадинов. Според него, именно заради тези действия и най-вече бездействия, страната е изправена пред безпрецедентна криза.

"И нека не звучи драматично, но след един месец не отиваме на избори, а отиваме на референдум, за това да я има или да я няма България. На тези избори България ще има два избора – Възраждане за България или разруха и заличаване.

Крайно време е България да стане свободна и независима държава и ние българите сами да взимаме решенията за нас“, подчерта Костадинов.

Той добави, че когато газовата криза е започнала, ясно е било заявено пред българския народ, че единствената политическа сила, която може да възстанови отношенията с Русия и съответно да нормализира ситуацията в страната е именно Възраждане.

Десислава ВАСИЛЕВА