Ще върнем цените на бензина, нафтата, метана, защото знаем и 12 години сме го правили. Ще върнем цената на тока в границите, в които сме го държали 12 години. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който заедно с други представители на партията, поднесоха венци и цветя пред едноименния паметник в Пловдив по повод 137-та годишнина от Съединението на България. Отбелязаха и празника на града, предаде репортер на Агенция "Фокус"

"Преди две години ни разединиха и сега трябва да мислим как да обединим народа. Превърнахме се като враждуващи футболни агитки. Пътят ни трябва да бъде пътят на обединението, съединението, заедно. Само така можем да излезем от кризата, в която се намираме в момента", каза пред камерата на медията ни бившият премиер.

Според него като нация трябва да направим така, че Северна и Южна България да се изравнят като стандарт на живот. "Югът е 3 пъти по-мощен в момента от Севера. Разединението стои във всичко. Затова там толкова искахме да построим пътищата", уточни той.

"Трябва да загърбим разединението. 70 процента от българите казват, че последната година живеят по-лошо. Кое да продължи? Влошаването? Да видят какво са построили и направили през последните 2 години", коментира Борисов.

Повече можете да видите в прикаченото видео.