На 24-ти-25-ти Февруари 2023 г., с голямо удоволствие, посрещаме отново един от най-добрите турски медикални онколози - проф. д-р Танер Коркмаз, събщават от здравното заведение. Авторитетният специалист от турската болница "Аджибадем“ ще проведат БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти на 24-ти-25-ти февруари 2023 г. в  Бургас. Той ще гостуват по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните  и модерни технологии в медицината.

Всички пациенти с онкологични заболявания, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с онколога- Проф. д-р Коркмаз, относно възможностите за лечение. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефон +359878500920, и да си запишат час.

Кой е проф. д-р Танер Коркмаз?

Проф. д-р Танер Коркмаз е известен медицински онколог и има повече от 17 години опит.

Завършва образованието си в Университет Мармара, Факултет по Онкология през 2011 г. Получава званието "Доцент“ през 2012 и "Професор“- през 2018 година. Член е на няколко професионални организации като Турското общество по медицинска онкология, Американското общество по клинична онкология, Европейското училище по онкология и Европейското дружество по медицинска онкология. Професионалният му опит започва през 2004 г. в Министерство на здравеопазването Диспансери "Big Island“, преминава през Военна болница "Derince 100 Bed“, Учебна и изследователска болница "Okmeydani“ и Учебна и изследователска болница "Dr.Lütfi Kırdar Kartal“, а от 2014 г. до днес практикува в турската болница "Acıbadem“-Истанбул. Зад гърба си има множество научни публикации, свързани с диагностицирането и лечението на различни видове рак.

Основните клинични области на интерес на Проф. д-р Танер Коркмаз включват:

• колоректален рак

• рак на гърдата

• рак на белия дроб

• рак на горната част на стомашно-чревния тракт

• рак на яйчниците

• бъбречни тумори (урологични ракови заболявания)

• левкемия

• меланом

Методи на лечение, които Проф. д-р Танер Коркмаз използва в своята практика:

• Химиотерапия

• Лъчетерапия

• IMRT - Модулирана с интензитет лъчева терапия

• Имунотерапия

• MRIdian Linac – Viewray - първото в света устройство за радиотерапия с интегриран Ядрено-магнитен резонанс за образно-направлявана лъчетерапия.

MRIdian е първата в света ЯМР - направлявана система за радиационна терапия, която може да осигурява едновременно изображения и лечение на пациенти с рак. Представлява уред за радиотерапия, който интегрира линеен ускорител и ЯМР технология в компактен дизайн, заедно със софтуер за локализиране, таргетиране и проследяване на местоположението и формата на туморите по време на облъчване.

Какви са предимствата на MRIdian - Viewray?

• Подобрява видимостта на тумора и позиционирането на пациента, проследява туморите и отчита движения на туморните тъкани и органите.

• Осигурява адаптивно планиране на радиотерапията в реално време.

• Отчита с точност доставената доза радиация.

•  Позволява продължително образно проследяване на меките тъкани в реално време по време на лечението.

•  Позволява видео запис по време на лечението и дава възможност за проследяване на целия лечебен процес и прогреса му.

Кои заболявания могат да бъдат лекувани с Viewray?

С MRIdian-Viewray може да се направи облъчване в областта на гърдата, парааортните лимфни възли, бял дроб, бъбрек, пикочен мехур, тазови лимфни възли, главата и шията, жлъчката, стомаха, маточната шийка, надбъбречната жлеза, очната ябълка, кости, далак, гинекологични локации, гръден кош, аортна арка, панкреас, сърце, простата, мезентерия, меки коремни тъкани, лимфни възли на врата, ректум, паротидна жлеза, таза, гръбначния стълб, хранопровода, щитовидната жлеза, дебелото черво, черния дроб, крайниците, медиастинални лимфни възли, меки тъкани на таза, мозъка, матката, хълбоците, жлъчен мехур, лимфни възли на езика, назофаринкса, яйчниците, ребрата, тимуса.

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д-р Танер Коркмаз?

- Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми

- Специалистът може да Ви предложи различен план за лечение.

- Специалистът може да предложи лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова

- Специалистът ще Ви предложи информиран избор, относно Вашето заболяването.

- Специалистът ще Ви разясни възможните, рискове и ползи от лечението

- Специалистът ще отговори на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Танер Коркмаз на 24-ти-25-ти Февруари 2023г. В Бургас, трябва да си запишат час предварително на:

• телефонът на ЗИЦ "Медикъл Караджъ- +359878500920

• да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и изследвания, които са им направени до момента.

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.