Борисов, Доган, Янев, Радев! Нали сте Голееееми МЪЖЕ?! Бойко Борисов – най-дълго управлявал България! Ахмед Доган – Балканите му дължат Етническия мир! Г о/р Стефан Янев – очакваме да обедини политиците в правителство! Г о/р Румен Радев – 2-ри мандат президент, льотчик!

Въпросът е: Защо всички знаем какво е "американската мечта“? И играем на лотария за Зелена карта – Американска виза?

И защо 33 години, никой, от политиците, не съгради Българска мечта?! Да останат децата ни в България? Да оценят планините, морето? Да обичат Родината си?!

Борисов, Доган, Янев, Радев!

Можете ли да отговорите отговорно на децата ни: Защо хубави, умни, образовани да живеят в държава: където изнасилват и убиват бабите ни, крадат от дядовците ни, карат дрогирани и пияни, хлябът е "златен“, кредитите за дом са непосилни, заплатите са смешни, момичета от класа си търсят "инвеститори“, момчетата стават жигули, все сме угрижени, пием, ядем 30–годишно замразено месо от Австралия, зрели в кашони домати, да си родител е страшно, да си честен е смешно, да мечтаеш е непосилно, да кажеш "българин“ е: к'во рече?!

В най-жестоката карантина на COVID сътворихме песен и клип.

"Денят“.

Да ви спасим да чувствате и мислите…

С композитора Косьо Марков – "Тангра“, поета – Александър Петров и ние – "Беновска пита-Радио К2“.

Бойко Борисов ни "карантинира" – не можело да снимаме повече от 2-ма души в празна София. Добреее…

И за една нощ променихме сценария – Гигинският манастир и отец Никанор/Христо ни приеха.

МВР-министърът Младен Маринов разбра идеята и ни ескортираше за снимките – щото не можеше и на църква да припариш…

COVID?! Урсула, председателката на ЕК, чийто мъж работи в компания за ваксини, купи по 10 ваксини!!! на глава на човек в Европа!!! Платила ги е авансово с нашите пари! Сега Лаура Кьовеши, европрокурорът, я разследва – ама, на дали…

Населението в Европа е 750 милиона… Грубо, 1 ваксина струва 54 euro! Колко парички от нашите е ПРЕДплатила мадам Урсула на мъжа си?! Имате ли по 10 ваксини?! Аз нямам и 1! А?! Къде са ни парите? Ние какви сме? Овце за подстригване в euroСтадото ли?!

Та. Ето какво ви казахме тогава.

Главните герои бяха 2 български момичета – Карина, студентка в СУ и Аврора, ученичка във 2 клас. Не ги беше страх да мечтаят. И да го правят в България…:

"Събуждам се от тишина… Днес времето е спряло… Това е може би деня - да почнем отначало... И да изхвърлим в този миг ненужните си дрехи... С илюзиите от преди - да се сбогува всеки... Това е може би деня - да почнем отначало... Да се събудим в този миг... Във времето заспало... Да тръгнем после през света - със себе си - на чисто... Да пресушим една сълза... Да подарим усмивка... И да открием пак това - което ни събира... Надеждата и любовта – със тях сме живи Това е може би денят -да почнем отначало... Да се събудим в този миг... Във времето заспало... Да бъдем звук във тишина....Камбани в катедрала... И клечката кибрит в нощта... Дано... Не закъсняла.“

Днес какво се случва?! Богатите са още по-богати… Бедните – много по-бедни…И?!

Ще има ли правителство?! Някой си Румен, пък бил Радев, от село Славяново ще реши…

И ние ще се подчиним…

И послушно ще продължим да дебелеем и боледуваме от бира и гадна храна…

А 2-те български красиви момичета – Карина, студентка в СУ и Аврора, ученичка във 2 клас ще са "fly away“ с нискотарифна компания – да търсят "инвеститори“, докато са млади и хубави… И да гонят "американската мечта“…

Щото в България, мечти и красив живот – има ли?

Борисов, Доган, Янев, Радев: Карина и Аврора – момичета с "българска мечта“ –какво ги чака?

Аз съм Беновска. И питам.