Много се надявам, да не направят някои поразии в периода на избори. Това каза за новото старо служебно правителство съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"Разбира се, ние ще следим тяхното поведение и ще се опитаме да ги коригираме, където си позволяват. Надяваме се, че няма да променят външно-политическият курс на страната по отношение на войната, защото това е важно" каза още Атанасов.

Той изрази съжаление, че в това НС са били провалени усилията им за членството ни в Еврозоната. "Това също е отговорност на първата политическа сила, както и за съдебната реформа. Всичко е било изчислено така, че да бъдат провелени тези поректи, добави Атанасов. 

"Нашата идея е не само да създадем обединение на десните за предстоящите парламентарни избори, но това усилие трябва да бъде продължено. Имаме волята да се явим заедно и на местните избори, които са фундамента на българската демокрация. За да може да разбием феодалните владения на ГЕРБ не само в големите градове, а изобщо в местната влас", добави Атанас Атанасов.