Доколкото разбрах президентът е казал, че в Народното събрание трябва да се коват закони, а не интриги. Аз съм напълно съгласен с него. Това каза съпредседателят на "Продължаваме промяната“ Асен Василев пред журналисти, предаде репортер на Агенция "Фокус“.

"Призовавам служебният кабинет да предостави бюджет. С удоволствие бихме разгледали бюджета и бихме се погрижили за сигурността на българските фирми и на българските граждани през следващата година“, допълни Василев.

На въпрос на журналисти има ли черно на бяло чат относно избирането на председател на Комисията за младежта и спорта, Асен Василев отговори, че няма абсолютно никаква представа за такива кухненски неща. "И наистина това не е най-важното за българските граждани. Най-важното за българските граждани е да се внесе бюджетът, който ние да разгледаме, там да се подсигурят социалните плащания, да се подсигури, че цената на ел. енергията за бизнеса ще остане 250 лв. за мегаватчас, да се продължи този висок ръст на икономиката“, допълни Василев.

Самуил ИВАНОВ