"Комисията на Николай Хаджигенов беше единствената, която свърши работа за насилието и подслушването с доклад, който беше гласуван от Народното събрание. Хората не искат да ги лъжат. Те прекрасно знаят защо бяха по улиците, какъв вид живот и какъв вид управление не искат и какъв искат. Този кабинет е доказателство. Той е лъжа", Това каза председателят на гражданското сдружение  "Ние идваме",А рман Бабикян.

"Никой от избирателите на ГЕРБ не е гласувал за тях, за да са в коалиция с ПП. Нито избирателите на "Продължаваме промяната". Нито един от тях не вярваше, че ще има 120 гласа в парламента. Тогава казваш на хората преди изборите. Лъжа е, когато измъкнеш гласовете на хората и ги замъкнеш някъде другаде", добави той

"Ние идваме" ще се регистрира като партия. Ако партията му влезе в бъдещо Народно събрание, Бабикян обясни, че няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и ДПС, съобщиха още от bTV.

"Христо Иванов веднъж се саможертва, ставайки правосъден министър в кабинет на Борисов. Саможертвата завърши с оставка. Сега Денков казва, че ако не стане това, за което са се разбрали, ще си подаде оставката. Това вече го гледахме", подчерта още Бабикян.