Да помогнем на Виктор да се излекува. С този апел за помощ се обръщат родителите на младия Виктор, който има спешна нужда от операция. За съжаление обаче семейството на момчето не разполага с нужната сума и се обръща към хората с молба да помогнат на детето им.

"Виктор се прибра от болницата в Турция, където му се направиха всички контролни изследвания за състоянието му в момента.

Преди известно време, споделихме с вас,че в оперирания бял дроб се е появила киста, която в него момент не притесняваше лекуващия екип. Но, за съжаление, сега положението е сериозно.

На предните изследвания образованието се виждаше като "сянка", но сега вече е "оцветено" - т.е.пълни се с течност и се променя.

Има голям риск да се превърне в злокачествено, в тумор. Това принуди лекуващия екип да обсъди на консилиум какво да предприемат. Решението е ОПЕРАЦИЯ , възможно най-скоро. Тъй като средствата вече са ограничени, помолихме за един месец, но отговориха, че това е много време и назначиха дата за операция- 24.08.

Очакваме проформа-фактура за сумата и ще я качим допълнително.Но времето е ограничено -ДВЕ СЕДМИЦИ!

Скъпи приятели, Вики отново има нужда от вашата ПОМОЩ! Молим ви да не го изоставяме сега, след толкова преодолени изпитания! МОЛИМ ви отново за максимално споделяне! МОЛИМ ви за финансова помощ! МОЛИМ ви за подкрепа! Да му помогнем да премине и през това! Вики толкова много се бори и вярва, че ще оздравее...Нека отново му покажем, че сме до него, че не е сам, че Доброто е искрицата божественост, заложена у всеки един от нас!", апелират близките на Виктор.

Дарителска сметка

IBAN: BG55STSA93000027947225

BIC: STSABGSF

Банка ДСК (в евро)

Виктор Спасов Димов

Viktor Spasov Dimov

PayPal:

zoq_vn111@abv.bg

IBAN: BG72STSA93000027505666

BIC: STSABGSF

Банка ДСК (в лева)

Зоя Стефанова Стефанова

майка на Виктор