Няма разцепление в ПГ на "Продължаваме промяната“.  Това каза в ефира на БНТ Андрей Гюров от "Продължаваме промяната“. "Ние сме за модернизация на българската армия. Но въпросът беше как се случва този процес и част от нашата група имат съмнение за това кога точно ще бъдат направени доставките за първата партида Ф-16 и не са съгласни с подхода, който беше застъпен от Борисов да се закупят самолети на картинка, без да има гаранция за тази доставка“.

След днешния ден аз не мога да кажа в каква посока отива този парламент, призна Гюров.  "Ние искахме да спасим този парламент, да му дадем възможност да работи в посока решаване проблемите на бизнеса и гражданите. Едни хора обаче са много силно загрижени да върнат хартиената бюлетина и тя се оказа по-важна от проблемите на гражданите“.

Бюджетът, който беше приет от кабинета Петков, заедно с актуализацията, направи така, че България да има рекорден икономически ръст за последната година, категоричен е Гюров.  "Този бюджет помогнаха на българите да минат по-лесно през кризата и помогнаха на икономиката да бъде по-стабилна“.

Служебното правителство трябва да внесе бюджет, вместо да се занимаваме с хартиената бюлетина, ние трябва да се занимаваме с бюджета, заяви още Гюров. "Ние ще внесем декларация, с която да призовем служебното правителство да внесе проектобюджет, за да осигурим плащанията за следващата година“.