Фалстарт за Националния съвет на "БСП за България". Събитието се отложи, защото членове отказаха да се регистрират, а други не можаха да стигнат до уреченото място заради лошото време и снега. Удължи ли живота си БСП? Темата ще коментираме в сутрешния блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус" с политолога доц. Татяна Буруджиева.

Живеем в свят на материалното, свят на изобилието и възможностите. Колкото сме свободни, толкова сме и зависими от различни неща. Защо все по-често изчезват млади хора - изгубени, търсещи себе си, отвлечени? Гост в ефира ще бъде д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски" в София.

Как един актьор и бивш депутат беше изключен от представлението "Хъшове" заради политическите си пристрастия? Ще разговаряме с потърпевшият - Евгени Будинов.

След много оплаквания за неразчистени пътища през неделния ден в планините, каква е обстановката, има ли опасност от лавини и за какво да внимаваме? Очаквайте актуална информация от всички бази на Планинската спасителна служба (ПСС) от дежурния специалист в областта - Тервел Тотев.

Модният свят тъгува. На 3-ти февруари Пако Рабан си отиде от този свят. Гост в ефира на Радио "Фокус" ще бъде модният експерт и журналист проф. Любомир Стойков, с когото ще разговаряме за срещите му с авангардния гуру, обаянието и личността на Пако Рабан. 

Започнете деня информирани!

Сутрешният блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус" от 7:00 до 10:00 часа, водещ е Йоланда Пелова.