Акцентите в сутрешния блок "Добро утро, България"  на Радио "Фокус" на 11 януари:

Грипна епидемия бе обявена в Бургаско, която влиза в сила от 12 януари. Кои други области са застрашени, каква е ситуацията в София и къде се намира страната ни? Темата коментираме в сутрешния блок "Добро утро, България" на Радио "Фокус" на 11 януари с директора на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова. С нея говорим и за първия регистриран случай за сезона на грип тип В у нас – симптоми и прогнози.

Скиори и сноубордисти бях зарадвани от снега, който заваля преди броени часове в зимните курорти. Как се отрази върху курортите обаче липсата му до този момент – по темата говори заместник – кметът на община Самоков Люба Кленова. С какво се характеризира тазгодишният зимен сезон в Боровец, каква е посещаемостта и има ли анулирани резервации? Отговорите ще научите след 08:30 часа.

И още: Стана ясно, че пчелари готвят протести. Каква е причината? Отговаря Ясен Янев, председател на Сдружение на българските свободни пчелари. С него коментираме желанията на бранша и предизвикателствата, пред които са изправени българските пчелари?

Междувременно следим и ви запознаваме с актуалните събития у нас и по света.

Започнете деня с програмата на Радио "Фокус" и сутрешния блок "Добро утро, България" от 07:00 до 10:00 часа с водещ Габриела Ганева.