Женя Стоенчева е на 38 години от Пловдив и е майка на една прекрасна дъщеря. Нейните близки отправят зов за помощ за събиране на необходимите средства за лечение.

През 2017 г. Женя беше оперирана от периневрални кисти на Тарлов на ниво S2 и S3. Симптомите преди операцията бяха: силни болки в кръста, слабост в краката, чести позиви за уриниране, сексуална дисфункция, запек, парастезии по краката, парене и много други. Кистите бяха отстранени, но за съжаление, се получи рядко усложнение.

След направения в началото на 2019 година ядрено-магнитен резонанс се установи, че Женя има рядкото заболяване адхезивен арахноидит. Това е най-тежкото неврологично заболяване на гръбначните нерви. Представлява увреждане на една от обвивките на гръбначния мозък, вследствие на което нервите в гръбначния стълб се слепват и подуват, което причинява много силна болка. Заболяването е рядко срещано и малко познато в световен мащаб.

Бяха й назначени медикаменти, които не доведоха до подобряване на състоянието, нито до облекчаване на симптомите и не премахнаха болката. В момента състоянието на Женя е силно влошено.

Тя не може да направи нищо без чужда помощ – денонощно се превива от нечовешки болки и няма никакъв социален живот. За огромно страдание, заради болестта тя не може да бъде пълноценна майка и съпругата и това я съсипва още повече. Именно затова се обръщаме към всички вас със спешен зов за помощ!

След консултация с професор Ердал Карайоз (специалист в областта) той препоръча извършването на резултатно на 2 вливки на стволови клетки през 15 дни. След това съобщението на Женя ще бъде проследявано и ако се постигне очакваното подобрение вливките ще продължи. За стартиране на лечението й в Турция са необходими спешно 24 000 долара.

Цената на всяка една вливка е 12 000 долара и не бива да се прекратява. Семейството й няма финансовата възможност да се справи само с тази непосилна сума и затова ви моля да ни помогнете да съберем необходимите средства. Имаме нужда от вас и за съпътстващите разходи като: рехабилитация, транспорт (най-вероятно ще трябва Женя да пътува с линейка от и до болницата), придружител и необходимите медикаменти!

Колкото по-бързо съберем сумата за лечението, толкова по-скоро Женя ще може да бъде отново пълноценна майка и човек!

Може да направите дарение по следните начини:

* Превод по Дарителска сметка:

Обединена Българска Банка

Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева

ЖЕНЯ АНГЕЛОВА СТОЕНЧЕВА

Населено място: гр. Пловдив

IBAN: BG64UBBS80021053576440

BIC: UBBS BGSF

Валута: BGN/ Лева

* Дарение чрез helpkarma: https://bg.helpkarma.com/…/da-pomognem-na…/dashboard/preview

* Като се включите в групата, която се провежда онлайн Благотворителен базар https://www.facebook.com/groups/590633858264104