Услуги

Информационна агенция "Фокус" е единствената българска информационна и клипинг агенция член на FIBEP - Световна представителна организация на агенциите, работещи в областта на пресклипинга и медийния мониторинг. FIBEP гарантира на своите членове достъп до най-новите технологични и бизнес решения, които са гаранция за висококачествен медиен мониторинг.

FIBEP обединява повече от 100 агенции от над 40 страни.

Информационна агенция "Фокус" бе приета за член на FIBEP през октомври 2003 г. на Конгреса на FIBEP в Кейптаун /Южна Африка/.

Фокус - клипинг

Електронен мониторинг

Електронният мониторинг на "Фокус" е разработен на принципа на самостоятелни интернет страници, които се попълват с информация в продължение на 24 часа, всеки ден, през цялата година.

Стандартният електронен мониторинг на Фокус обхваща повече от 200 ключови теми от всички сфери на политическия, икономическия, обществения и културния живот на страната.

Възможно е създаването на профилиран електронен мониторинг, за определено време и по зададена от клиента тема.

Електронният мониторинг на Фокус обхваща:

- всички публикации от централния и регионален печат
- емисиите, обзорните и коментарни радиопредавания на основните български радиостанции
- емисиите, обзорните и коментарни телевизионни предавания на основните български телевизии
- емисии, обзорни и коментарни радио и телевизионни предавания на най-важните телевизии и радиостанции в съседните държави – Гърция, Турция, Македония, Румъния, Сърбия и Черна гора, Косово, Албания, Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Молдова и Кипър
- Преглед на печата на балканските държави
- Преглед на печата на Великобритания, Франция, Австрия, Германия, Испания, Русия
- Преглед на световния печат
- Информация от световните агенции, с които Фокус работи по договор

Електронният мониторинг на Фокус е достъпен за ползване чрез предоставяне на потребителско име и парола за определен срок.

Електронният мониторинг на Фокус дава възможност за архивна справка и търсене за 7, 30 и 60 дни, предвид огромният брой архивирани материали. Осъществяването на търсене в електронният архив на Агенцията за по-продължителен период в рамките на последните 15 години, се извършва само по предварителна заявка на клиента.

Радио и телевизионен мониторинг

Радио и телевизионният мониторинг обхваща:

- емисиите, обзорните и коментарни радиопредавания на основните български радиостанции
- емисиите, обзорните и коментарни телевизионни предавания на основните български телевизии

Радио и телевизионият мониторинг дава възможност за търсене по ключова дума, медия и ден. Това гарантира бързото и лесно намиране на търсения от Вас текст. С абонамента за електронният радио и телевизионен мониторинг Вие ще можете да използвате едномесечен архив на радио и телевизионните програми.

Публикуване на прессъобщения в www.focus-press.net

Ежедневен преглед на печата на английски език

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание новия информационен продукт на Информационна агенция "Фокус" - Ежедневен преглед на печата, на английски език Daily Review – Bulgaria.

Бюлетинът съдържа:
Предстоящите събития в страната
Преглед на печата, структуриран по подтеми (Политика, Икономика, Бизнес & Финанси, Съдебна власт, Общество, Международни отношения, Спорт)
Преглед на новините до 15 ч.,
Преглед на новините до 19 ч., структуриран по подтеми

Бюлетинът се изпраща ежедневно на посочен от клиента e-mail адрес.

RSS канали

Принтирай    Оразмери текст   + -