НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 22:02


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Йордан Цонев: Липсата на достатъчна координация между БСП и ДПС довежда до трудности в законодателния процес

Йордан Цонев: Липсата на достатъчна координация между БСП и ДПС довежда до трудности в законодателния процес

4 Декември 2013 | 09:04 | бТВ, „Тази сутрин”
Йордан Цонев, председател на Комисията по бюджет и финанси, в интервю за предаването на бТВ „Тази сутрин”

Водещ: Добро утро на председателя на бюджетната комисия в Народното събрание - г-н Йордан Цонев, депутат от ДПС. Очакваме вашите въпроси към него и във „Фейсбук”. Преди това обаче към повода той да гостува в нашето студио точно днес – изказванията на финансиста Кольо Парамов за подслушвания на български политици и на президента, и обвинения, че зад тези събития би могъл да стои г-н Цонев. Вижте:
Кольо Парамов: Пъзелът е такъв – 500 човека икономисти на България стоят и гледат какво ще каже богословът Данчо Цонев. И той казва: „Ще намалим тези, които правят контрабанда на цигарите от 3 лв. на кутия наказание, ще го намалим на 1.50 лв. На комарджиите ще намалим 3 пъти участието на… Ще включим Закон за офшорните фирми. Какви офшорни фирми, какъв закон ще прави Данчо Цонев?
Водеща: Цонев ли е основният проблем на държавата?
Кольо Парамов:Днес е той. Той разпорежда цялата икономика на държавата. Всичко, абсолютно всичко каквото се решава днес – законодателно, разрешително, по моделирано чрез бюджета на държавата е в подписа на богослова Йордан Цонев.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Йордан Цонев: Ще преценим дали полетите са законни, а след това - целесъобразни

Йордан Цонев: Ще преценим дали полетите са законни, а след това - целесъобразни

13 Юни 2013 | 12:24 | Радио "Фокус"
Йордан Цонев, член на Временната анкетна комисия в Народното събрание, която разследва полетите на правителствения “Авиоотряд 28”, както и изразходваните средства за пътувания на бившия министър председател Бойко Борисов и членове на правителството, в интервю за предаването „Това е България” на Радио „Фокус”

Водещ: И сега е редно да чуем и Йордан Цонев, народен представител от Движението за права и свободи, също член на Временната анкетна комисия в Народното събрание, която разследва полетите на правителствения “Авиоотряд 28”.
Йордан Цонев: Това, което чух от г-н Московски, той го каза и на комисията. Наистина ли сериозно си вярват от ГЕРБ и г-н Московски, че за това, че веднъж Зинаида Златанова била на някакъв такъв полет, може да бъдат оправдани полети, които видях в справката преди още да сме започнали работа в комисията: видях полети до ловно стопанство „Паламара”, до едно друго ловно стопанство в Силистренско, до трето ловно стопанство не знам си къде. Може би госпожа Златанова е ходила да отстрелва елени?
Водещ: А кой е ходил?
Йордан Цонев: Ами ще видим. Днес поставихме въпросите, които ще изпратим с писма до съответните органи.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Седмица на модата. Мъжка мода. Париж. 16 януари 2019 година
Седмица на модата. Мъжка мода. Париж. 16 януари 2019 година

ВИДЕО
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.