НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 00:20


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Димитър Главчев остава народен представител

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Димитър Главчев остава народен представител

18 Ноември 2017 | 09:54 | бТВ, "Тази сутрин"
Цветан Цветанов, заместник-председател на политическа партия ГЕРБ, в интервю за предаването „Тази събота“ по бТВ
Водещ:От вчера най-важният човек в държавата се нарича Цвета Караянчева, а сега мой гост е председателят на ПГ ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Здравейте, г-н Цветанов.
Цветан Цветанов:Здравейте.
Водещ:Първо беше Делян Добрев, Антон Тодоров, Димитър Главчев – тежки удари ли са тези върху реномето на партия ГЕРБ?
Цветан Цветанов:Разбира се, че всяка една оставка или искането за оставка води до някакво политическо напрежение. Ние обаче сме партията, която искаме да намаляваме политическото противопоставяне, а не да го засилваме. Защото с вчерашния личен акт на Димитър Главчев, той показа, че за него по-важно е да има спокойствие, да има парламентаризъм, в който да участва левицата /…/.
Водещ:Личен акт ли беше това или вие като ръководство /…/?
Цветан Цветанов:Изцяло личен.
Водещ:На ГЕРБ му подсказахте, че е добре да направи така?
Цветан Цветанов:Изцяло личен. И тук мога да кажа, че дори премиерът, когато вчера пристигна в парламента, за да обсъждаме все пак и с него действията, които трябва да се предприемат, самият Главчев каза „аз не искам да бъда спирачката или камъчето в обувката, което да препъне председателството или да се създава форма и начин на говорене в тази посока.“
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Не може да се вменява вина, когато няма доказателства за умисъл в действията на пилотите от авиобазата „Граф Игнатиево”

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Не може да се вменява вина, когато няма доказателства за умисъл в действията на пилотите от авиобазата „Граф Игнатиево”

26 Октомври 2017 | 09:00 | Нова телевизия, „Здравей, България“
Цветан Цветанов – зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ, в интервю за предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия

Водещ: Добро утро на Цветан Цветанов – основна фигура в управлението. Обявявам го така, понеже темите са от различен спектър – от язовири до борба с корупцията. Добре дошли.
Цветан Цветанов: Добре заварили. Добро утро.
Водещ: Да започнем първо от вашето впечатление от това, което се случи като бедствие, защото нашето страничното впечатление е, че се случва за пореден път – Мизия, Аспарухово, Бисер и т.н. Да, големи са количествата дъжд, които са паднали безспорно, но да, седем стани на язовири са се скъсали. И това, което разбрах преди малко при настоятелния въпрос към областния управител е, че физическо наблюдение когато падат валежи, какво става с един, втори, трети случай, седем язовири, няма.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Никой не е напуснал КСНС ей така, имаше обективни причини за това

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Никой не е напуснал КСНС ей така, имаше обективни причини за това

15 Октомври 2017 | 11:00 | БНР, "Неделя 150"
Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ, в интервю за предаването "Неделя 150" на БНР

Водещ: Първият събеседник в "Неделя 150" е Цветан Цветанов. Той е председател на ПГ на ГЕРБ. Здравейте, г-н Цветанов.
Цветан Цветанов: Здравейте.
Водещ: Гледам вчера новините, слушам ги, чудя се защо тази активност на МВР, особено в Северозапада, пък вчера видяхме, че на прицел е и близък роднина на брат от БСП. Да не би пък така да си връщате, г-н Цветанов, за т.нар. шуробаджанашки обвинения от страна на БСП?
Цветан Цветанов: Смятам, че подобен въпрос с подобен подход не е много състоятелен.
Водещ: Защо така?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Изборът на членове на ВСС от парламентарната квота беше изцяло прозрачен, няма договорки

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Изборът на членове на ВСС от парламентарната квота беше изцяло прозрачен, няма договорки

23 Септември 2017 | 10:01 | Нова телевизия, „Събуди се“
Цветан Цветанов – председател на ПГ на ГЕРБ, заместник-председател на ПП ГЕРБ, в интервю за предаването „Събуди се“ по Нова телевизия


Водещ: Продължаваме сега с едно пряко включване от Велико Търново, където е заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Искам да ви попитам доволен ли сте от избора на парламентарна квота във Висшия съдебен съвет (ВСС)? Започвам с този въпрос, защото той е изключително важен и той не е въпрос само на начина, по който се подрежда съдебната система, а е въпрос на прозрачност и на механизми, по които функционира или не функционира властта в нас. Та, доволен ли сте?
Цветан Цветанов: Мога да кажа, че всички кандидати имаха своите професионални качества. И това, което беше най-важно да се знае, е, че новият избор за квотата на парламента, ВСС е по новите изисквания, съгласно промените в конституцията, които станаха факт есента на 2015 г., а те като цяло са част от цялостната Стратегия за съдебна реформа от януари месец 2015 г., която беше приета от Българския парламент…
Водещ: Въпросът е прозрачен и професионален…
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Победа за
Победа за "Зелени" в Бавария. 15 октомври 2018 г.

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.