НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 21:15

СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Валери Симеонов:  Вотът в Сърница не предопределя абсолютно нищо

Валери Симеонов: Вотът в Сърница не предопределя абсолютно нищо

26 Март 2015 | 13:00 | Радио "Фокус"
Валери Симеонов, председател на парламентарната група на Патриотичния фронт, в интервю за предаването „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“.

Водещ: Някои анализатори и колеги журналисти определиха изборите в Сърница като генерална репетиция за местния вот, други не виждат никаква връзка между вота в най-новата община на България и изборите, които ни чакат наесен. Защо изборите в Сърница се оказаха толкова важни за политическите опоненти? Разговорът е с Валери Симеонов, председател на парламентарната група на Патриотичния фронт. Господин Симеонов, защо и вчера дори темата Сърница продължи да разпалва искри между депутатите?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: С вота на недоверие, ДПС търси начин да влезе в новините

Валери Симеонов: С вота на недоверие, ДПС търси начин да влезе в новините

21 Януари 2015 | 13:00 | Радио „Фокус”, „Добро утро, България”
Валери Симеонов – съпредседател на Патриотичния фронт, в интервю за сутрешния блок „Добро утро, България” на Радио „Фокус”


Водещ: Г-н Симеонов, учуден ли сте от изказването на лидера на Движението за права и свободи - ДПС Лютви Местан, който упрекна здравният министър Петър Москов в това, че е преувеличил броя на нападенията върху лекарите? Фокусът на вниманието от Патриотичния фронт се измести към министъра на здравеопазването и заради него ще бъде поискан вот на недоверие?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: Действията на терористите са били предизвикани от „Шарли ебдо”

Валери Симеонов: Действията на терористите са били предизвикани от „Шарли ебдо”

16 Януари 2015 | 09:00 | ТВ7, "Добро утро, България"
Валери Симеонов – председател на НФСБ и съпредседател на „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО“, в интервю за предаването „Добро утро, България!“ по ТВ7

Водещ: Добро утро на председателя на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
Валери Симеонов: Добро утро.
Водещ: Казахте: „Аз не съм Шарли“, доводите ви?
Валери Симеонов: Доводите ми са, че аз не мога да се отъждествявам с едно доста компрометирано издание. За мен това издание няма необходимия тираж, за да бъде уважавано, с други суми – не се е наложило на пазара. Три пъти е фалирало за последните няколко години, събрало е доста негативи с това, че доста безцеремонно и брутално се гаври с доста ценности, не само ценности на исляма, ценности на християнството. Нашата любима Родина също не е била пощадена. Аз мисля, че навсякъде трябва да има някаква мярка, а в случая тя многократно е нарушавана. Така че за мен това издание не е нещо, с което аз мога да се отъждествя, аз или телевизията, която доскоро управлявах. По никакъв начин нежелая да имам нищо общо с такива крайни издания.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: Ако силите на МВР са недостатъчни за охраняване на границата, трябва да се намеси армията

Валери Симеонов: Ако силите на МВР са недостатъчни за охраняване на границата, трябва да се намеси армията

13 Януари 2015 | 10:35 | Радио „Фокус“
Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ и на Патриотичния фронт, в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“

Водещ: Тази седмица започва новият парламентарен сезон на 43-тото народно събрание. Въпреки коледната ваканция, не само че останаха проблеми от миналата година, но и сякаш се натрупаха немалко нови. С какви приоритети влиза в новия
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Френският президент Еманюел Макрон изнесе реч пред Конгреса на САЩ. 25 април 2018 година
Френският президент Еманюел Макрон изнесе реч пред Конгреса на САЩ. 25 април 201...

ВИДЕО
Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии-информационна агенция“
Информационна агенция „Фокус“ бе отличена в категория „Медии-информационна агенц...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.