НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 00:57


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Валери Симеонов: Разширяването на НФСБ може да се случи само с формации, които изповядват праволинеен, всеотдаен патриотизъм

Валери Симеонов: Разширяването на НФСБ може да се случи само с формации, които изповядват праволинеен, всеотдаен патриотизъм

31 Май 2014 | 16:03 | Радио„Фокус”-Бургас
За изводите от приключилите избори за представители на България в ЕП, за това необходими ли са предсрочни парламентари избори Радио„Фокус”-Бургас разговаря с Валери Симеонов, съпредседател на партия „Национален фронт за спасение на България”
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: Въпреки фалшификациите на всеки следващи избори НФСБ удвоява своя резултат

Валери Симеонов: Въпреки фалшификациите на всеки следващи избори НФСБ удвоява своя резултат

21 Май 2014 | 15:01 | Радио „Фокус”, „Това е България”
Валери Симеонов – водач на листата на партия Национален фронт за спасение на България в интервю за предаването „Това е България” на Радио „Фокус”

Водещ: Дни преди изборите за Европейски парламент и в края на предизборната кампания за очертаните приоритети и за възможностите за защитаване на позициите на България в следващите пет години, ще говорим с водача на листата на Национален фронт за спасение на България - Валери Симеонов.
Какви са вашите изводи господин Симеонов от кампанията, която отива към приключване?
Валери Симеонов: В началото на кампанията предрекох, че тази кампания ще бъде мръсна, че ще бъда подла и пълна с удари под кръста, каквито са практически всички досегашни кампании до сега – 25 години и те са точно такива. Ето, основната манипулация се извършва чрез така наречените независими социологически агенции. Човек ако ги слуша излиза, че такава партия Национален фронт за спасение на България няма. Така че, нищо ново в тази кампания. Тя е точно такава, каквато очаквахме и такава си беше.
Водещ: Как може да се промени занапред това и да не бъдат такива кампаниите, според вас?
Валери Симеонов: На първо място е крайно време да се въведат промени в Избирателния закон, както в много други държави трябва просто 2 или 3 месеца предварително да се забранят така наречените политически гешефтари. Това трябва да се направи.
Водещ: Бихте ли разяснили тезата си?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: НФСБ няма зад себе си скрити капитали

Валери Симеонов: НФСБ няма зад себе си скрити капитали

4 Май 2014 | 19:05 | Нова телевизия, "Всяка неделя"
Валери Симеонов, съпредседател на НФСБ, в интервю за предаването „Всяка неделя” на Нова телевизия

Водещ: Добре дошъл. Едно уточнение да направя. По 15 минути има всеки от вас тримата. Това е малко необичайно, но такъв е сега форматът. И така въпросът е защо Национален фонд за спасение на България /НФСБ/? Защо?
Валери Симеонов: Защото НФСБ макар и една сравнително нова партия е партия с гръбнак, партия с позиции, партия на честните патриоти. Хора, които не са се отклонявали от пътя, който са вървели, въпреки че партията е само на 2 години, все пак да не забравяме, че ние участваме в политиката от доста време, а да не говоря, че като телевизия ние сме първите, смея да твърдя и да претендирам, че сме може би единствените повече от 10 години в защита на патриотичната линия, на българщината.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Валери Симеонов: НФСБ е алтернатива на всички партии на статуквото

Валери Симеонов: НФСБ е алтернатива на всички партии на статуквото

25 Април 2014 | 12:02 | Радио „Фокус“
Валери Симеонов, водач на листата за евродепутати на НФСБ, в интервю за Радио „Фокус“

Водещ: Точно месец преди евровота част от партиите откриват предизборната си кампания. За началото й, нагласите, амбициите и очакванията ще говорим в следващите минути с Валери Симеонов, водач на листата за евродепутати на Национален фронт за спасени на България (НФСБ). Г-н Симеонов, къде и как вие ще откриете предизборната кампания?
Валери Симеонов: Днес в 18.00 часа в град Бургас - градът, в който беше регистриран НФСБ, градът, от който започна патриотичната вълна още през средата на първото десетилетие на новия век, в зала „Бойчо Брънзов”.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Срещата Вучич-Тачи в Брюксел завърши без резултат. 18 юли 2018 г.
Срещата Вучич-Тачи в Брюксел завърши без резултат. 18 юли 2018 г.

ВИДЕО
Аварийно-спасителното звено на Столична община се притече на помощ на бедстваща катерица
Аварийно-спасителното звено на Столична община се притече на помощ на бедстваща ...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.