НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 02:08


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Вицепремиерът Цветан Цветанов за политиката, сигурността и бонусите

Вицепремиерът Цветан Цветанов за политиката, сигурността и бонусите

2 Март 2012 | 08:35 | БНТ, "Денят започва"
Цветан Цветанов – вицепремиер и министър на вътрешните работи, в интервю за предаването „Денят започва” по БНТ

Водещ: Вие сте със сутрешния блок на Българската национална телевизия. Пожелавам ви един много успешен, много добър финал на работната седмица. Добро утро сега казвам на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Здравейте, господин министър.
Цветан Цветанов: Здравейте.
Водещ: Мисля си, че някак е логично да започнем нашия разговор оттам, откъдето приключи предишния ни разговор, където се включихте по време на дискусията тук в това студио, в което заместник-главният прокурор Валери Първанов каза, че прокуратурата сключва споразумение с убийците на пътя. Защото затворите в България са препълнени. Последва извинение и от страна на господин Първанов и от страна на главния прокурор Борис Велчев. Как ви се струват тези извинения?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Вицепремиерът Цветан Цветанов за това адекватни ли са присъдите на осъдените за тежки катастрофи

Вицепремиерът Цветан Цветанов за това адекватни ли са присъдите на осъдените за тежки катастрофи

21 Февруари 2012 | 10:03 | БНТ, „Денят започва”
Цветан Цветанов – вицепремиер и министър на вътрешните работи; Владимир Тодоров - председател на Българската асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи, в интервю за предаването на БНТ "Денят започва"

Водещ: Неочакван гост по телефона имаме – вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов, е на пряката ни телефонна линия. Добро утро, господин министър, здравейте.
Цветан Цветанов: Добро утро.
Водещ: Какво ви провокира да наберете телефона и да се включите?
Цветан Цветанов: Това, което чух от заместник-главния прокурор Първанов. Искам все пак да уточня някои неща, които са важни, и които смятам, че всеки един български гражданин много ясно трябва да знае. Законите в България се приемат от българския парламент. Законите, които бяха приети през последните 20 години – ние отидохме в другата крайност – да не защитаваме жертвите на престъпността, а да даваме някакъв по-либерален режим, който да облагодетелства определени лица от криминалния фактор или лица, които всъщност извършват тези убийства по пътищата.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Вицепремиерът Цветан Цветанов за това ще вземe ли новият Закон за конфискацията парите за мафията

Вицепремиерът Цветан Цветанов за това ще вземe ли новият Закон за конфискацията парите за мафията

20 Февруари 2012 | 08:42 | БТВ, "Тази сутрин"
Цветан Цветанов,вицепремиер и министър на вътрешните работи за предаването "Тази сутрин" на бТВ

Водещ: Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ни е на гости по много теми. Първата – бедствията. Добро утро.
Водеща: Чухте го Емо Чолаков. Със сигурност следите управляващите прогнозата за времето предвид евентуалното сериозно снеготопене. Добро утро.
Цветан Цветанов: Добро утро. Предприети са мерки за пълен контрол на всички язовири. И това, което колегите са предприели, там където е необходимо и, където има техническа възможност, се източват контролирано водни обеми, които да не застрашат евентуално съответните населени места в последствие. И също така сме запознали пренасочването на торби за пясък, които да бъдат готови също при необходимост веднага да се използват.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Вицепремиерът Цветан Цветанов за случая „Мировяне”

Вицепремиерът Цветан Цветанов за случая „Мировяне”

25 Януари 2012 | 12:16 | Агенция „Фокус”
Цветан Цветанов – вицепремиер и министър на вътрешните работи

Цветан Цветанов: Уважаема госпожо председател, уважаеми дами и господа народни представители, днес съм пред вас, провокиран от всичко това, което направихте в днешния ден с вашите изявления, чисто политически. И давайки сериозен отзвук, чисто политически, на криминални случаи, които са извършени като престъпления в страната. Аз смятам, че когато МВР работи, не трябва да възприемате, че полицейските служители са полицейските служители, които са назначени от ГЕРБ или министър Цветанов, или от премиера Борисов. Това са полицейските служители, които в техните си професионални действия се ръководят, само и единствено, от интереса на държавата и, само и единствено, придържайки се към върховенството на закона.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
 Старозагорецът Даниел Ладжев – отличник и вицешампион по таекуон-до 17 септември 2019 г.
Старозагорецът Даниел Ладжев – отличник и вицешампион по таекуон-до 17 септемвр...

ВИДЕО
Кмет на годината 2019
Кмет на годината 2019
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.