НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 08:14


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Вицепремиерът Цветан Цветанов за това ще вземe ли новият Закон за конфискацията парите за мафията

Вицепремиерът Цветан Цветанов за това ще вземe ли новият Закон за конфискацията парите за мафията

20 Февруари 2012 | 08:42 | БТВ, "Тази сутрин"
Цветан Цветанов,вицепремиер и министър на вътрешните работи за предаването "Тази сутрин" на бТВ

Водещ: Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ни е на гости по много теми. Първата – бедствията. Добро утро.
Водеща: Чухте го Емо Чолаков. Със сигурност следите управляващите прогнозата за времето предвид евентуалното сериозно снеготопене. Добро утро.
Цветан Цветанов: Добро утро. Предприети са мерки за пълен контрол на всички язовири. И това, което колегите са предприели, там където е необходимо и, където има техническа възможност, се източват контролирано водни обеми, които да не застрашат евентуално съответните населени места в последствие. И също така сме запознали пренасочването на торби за пясък, които да бъдат готови също при необходимост веднага да се използват.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Вицепремиерът Цветан Цветанов за случая „Мировяне”

Вицепремиерът Цветан Цветанов за случая „Мировяне”

25 Януари 2012 | 12:16 | Агенция „Фокус”
Цветан Цветанов – вицепремиер и министър на вътрешните работи

Цветан Цветанов: Уважаема госпожо председател, уважаеми дами и господа народни представители, днес съм пред вас, провокиран от всичко това, което направихте в днешния ден с вашите изявления, чисто политически. И давайки сериозен отзвук, чисто политически, на криминални случаи, които са извършени като престъпления в страната. Аз смятам, че когато МВР работи, не трябва да възприемате, че полицейските служители са полицейските служители, които са назначени от ГЕРБ или министър Цветанов, или от премиера Борисов. Това са полицейските служители, които в техните си професионални действия се ръководят, само и единствено, от интереса на държавата и, само и единствено, придържайки се към върховенството на закона.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Вицепремиерът Цветан Цветанов за поредния случай на полицейско насилие и провеждащите се в момента операции на МВР

Вицепремиерът Цветан Цветанов за поредния случай на полицейско насилие и провеждащите се в момента операции на МВР

24 Януари 2012 | 08:12 | БТВ, "Тази сутрин"
Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи, в интервю за предаването на БТВ „Тази сутрин”

Водещ: Канонада от обвинения срещу вътрешното министерство и дори персонални към вицепремиера Цветан Цветанов заради акцията в Мировяне. Бити ли са били невинни български граждани? Имали превишаване на полицейски права и как ще реагира министър Цветанов - ще разберем сега от интервюто с него. Добре дошли.
Водеща: Защото той е в студио. Добро утро, вицепремиерът и министър на вътрешните работи. Не случайно казвам това, защото ако позволите един въпрос в качеството Ви на гражданина Цветан Цветанов, а не на вицепремиера и вътрешен министър, Вие в лично качество как бихте реагирали ако това се случи на Вашето семейство, на една от двете Ви дъщери, изкарана по гащи и с насочен пистолет срещу нея, разбиване на врата, мама и тати хванати с белезници, другата чува крясъците им по телефона, притеснена, и накрая пет кутии?
Цветан Цветанов: Разбира се, че са неприятни всички тези неща както бяха представени в медиите. Аз тук искам да кажа, че още от събота вечерта, когато се провеждаше операцията, и разговорите, които провеждах и с Вальо Йорданов ...
Водеща: Шефът на СДВР.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Вицепремиерът Цветан Цветанов за борбата с организираната престъпност и политическите цели пред ГЕРБ

Вицепремиерът Цветан Цветанов за борбата с организираната престъпност и политическите цели пред ГЕРБ

16 Януари 2012 | 08:40 | БНТ, „Денят започва”
Цветан Цветанов – вицепремиер и министър на вътрешните работи, в интервю за предаването на БНТ „Денят започва”

Водещ: Добро утро казвам на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Здравейте. За много години.
Цветан Цветанов: За много години и успешна година.
Водещ: Министър Цветанов, ще започнем с Перник, с Мирослава, защото всички продължават вече трети ден да говорят за това. В мъката си нейните близки изрекоха тежки упреци към работата на полицията. Основателни ли са част от тези упреци или не, според Вас?
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Жан-Клод Юнкер и Мишел Барние преди речите им в ЕП за Брекзит. 18 септември 2019 г.
Жан-Клод Юнкер и Мишел Барние преди речите им в ЕП за Брекзит. 18 септември 2019...

ВИДЕО
Радиоверига и информационна агенция Фокус
Радиоверига и информационна агенция Фокус
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.